CGI

Powerful Power Platform Talang!

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, , Sweden
Annonserat
den 4 januari 2022
Stängs
den 5 mars 2022
Ref:
J1221-4294
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vårt Power Team inom Business Intelligence & Advanced Analytics på CGI fortsätter att växa. Både våra kunder och våra duktiga utvecklare är väldigt intresserade av att få ytterligare en kollega att jobba ihop med!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi är ett gäng tjejer och killar som alla delar ett brinnande intresse för ny teknik som gör våra kunder mer datadrivna och digitaliserade. Vi gillar att samverka i en kreativ, positiv och energigivande miljö. Vi värdesätter samarbete, kontinuerligt lärande och att stötta varandra i det dagliga arbetet.

Om vi får önska skulle vi gärna få sällskap av någon med erfarenhet av att bygga rapporter med Power BI och/eller lösningar som automatiserar och effektiviserar verksamhetsprocesser med tex Power Apps. Om du dessutom hämtat och modellerat data från Microsoft Dynamics 365, M3 eller SAP så är det ett stort plus. Vi är även engagerade i low- och no code-teknologi så om du har erfarenhet av detta eller RPA-plattformar så är det också ett plus man absolut inget krav.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du med teknisk bredd, kreativitet och erfarenhet skaffat dig en bra känsla för att omsätta verksamhetskrav i enkla, genomtänkta och lättförvaltade tekniska lösningar.

Vi ser gärna att du, liksom vi, har lärt dig saker den hårda vägen och sprungit in i många olika sorters hinder under resans gång. Om du dessutom precis som vi går igång på att diskutera tekniska lösningar ihop med kollegor lär du trivas ännu bättre.

Förmågan att kunna uttrycka dig klart, enkelt och precist i både tal och skrift är givetvis viktigt. Att redan ha arbetat i konsultrollen en tid är däremot ett plus men inget krav.

Det vi kan erbjuda dig är en livfull, varm och spännande gemenskap där vi arbetar med ett stort antal kunder och projekt inom flertalet olika branscher. Vi ägnar oss både åt nyutveckling, förvaltning, support, utbildning och i stort sett allting relaterat lösningar som gör våra kunder mer datadrivna.

Vi vågar lova att du kommer att ges möjligheter till rejäl kompetensutveckling, inte bara i våra kundleveranser utan också genom studier, labbande, kurser, och certifieringar.
Du kommer också till en ovanligt lyckad kombination av det stora företagets stabilitet, och det mindre teamets sammansvetsade energi och entreprenörsanda. Vi tror också att du kommer uppskatta vår empatiska kultur av att alltid backa upp varandra och aldrig lämna någon i sticket.

Vi hoppas att något i texten redan fångat ditt intresse. Om vi har det hör gärna av dig så pratar vi om hur just du skulle kunna bli en av oss!

För mer information kontakta gärna
Kevin Olsson Pablo (Competence Lead och manager): 0761-062580 alt. kevin.olsson.pablo@cgi.com eller
Muamet Eski (Konsultchef): 0708-428799 alt. muamet.eski@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb