IT-tekniker till uppdrag i Nykvarn!

Plats
Nykvarn
Annonserat
den 4 januari 2022
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
c97d5064-57a0-48ec-afc7-ac144c8df1ce
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en kommunikativ, systematisk och kunnig person som drivs av att ge kunder riktigt bra service och att se uppskattning och glädje hos människor till följd av ditt arbete? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som Onsite-tekniker via oss på Experis något för dig!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. På ett övergripande plan kommer du att hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system, administrera konton och behörigheter till olika system, registrering av ordrar m.m. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult att det är väldigt mångsidigt och möjligheten att utvecklas.

Till exempel kommer du att
  • ge råd och hjälp vid tekniska problem
  • göra kundbesök och lösa tekniska problem på plats
  • identifiera hårdvaruproblem


Är du rätt för rollen som Onsite-tekniker?

Vi söker dig med en fallenhet för problemlösning och tekniska ärenden och som har erfarenhet av Active Directory och att arbeta med teknisk support. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi söker dig som
  • har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT eller annan relevant bransch
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har lätt för att samarbeta
  • har god system- och datorvana.


Vi ser det som meriterande om du
  • har arbetat inom offentlig sektor tidigare
  • behärskar något av de nordiska språken
  • har B-körkort.


Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet

Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på Philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb