Jobba som 2nd Line support

Plats
Göteborg
Annonserat
den 4 januari 2022
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
b224eefa-3260-452e-969b-48108e259691
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Just nu får vi på Experis in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger och just nu söker vi dig som är 2nd Line support! Hos oss får du en trygg anställning och goda utvecklingsmöjligheter i din roll. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Att vara konsult hos oss på Experis
Du får vara med och bidra till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 8-17. I dina arbetsuppgifter ingår att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare, lotsa användare fram till möjliga lösningar på tekniskt relaterade problem och lösa inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer hjälpa till med både mjuk- och hårdvara, samt få kontakt med användare med olika typer av applikationer och IT-plattformar. Placeringsort för tjänsten är Göteborg, Alingsås eller Skövde.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med second line support, tekniska ärenden och kundärenden. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du är en social person som ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är bra på att lösa diverse tekniska problem. Du är en person som är serviceminded och gillar att lösa kunders tekniska problem på bästa tänkbara sätt.

För att passa i denna roller ser vi att du har:
  • Relevant IT-utbildning
  • Några års erfarenhet av 1st line support eller 2nd line support
  • Erfarenhet av teknisk felsökning och ärendehanteringssystem
  • Tal och skriftkunskaper i svenska samt engelska

Det är meriterande om du kan IP-telefoni, Cisco, hänvisningssystem och Windows Server.

Har du några frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är kandidatspecialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb