CGI

Senior konsult inom E-hälsa

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Kalmar, Karlskrona, Malmö & Stockholm, , Sweden
Annonserat
den 5 januari 2022
Stängs
den 6 mars 2022
Ref:
J1021-3767
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du bärkraftiga ideér om hur hälso-, sjukvården och omsorgen kan förbättras och effektiviseras? Vi är en väl etablerad utvecklingspartner till Sveriges myndigheter, regioner och kommuner. Vi kombinerar branschkunskap, innovationsförmåga, teknisk kompetens, återanvändbara komponenter/IP, lokal närvaro och global leveranskapacitet för att hjälpa aktörer inom svensk hälso- och sjukvård och omsorg att nå sina mål.

Exempel på tjänster är: Utveckling och införande av strategiska och kliniska beslutsstöd för insiktsdriven vård, införande av vårdinformationssystem, verksamhetsutveckling och digitalisering som resulterar i bättre upplevelse och resultat för patienten samt ett mer effektivt vårdutförande. Nu söker vi flera konsulter till vårt nationella e-hälsoteam. Vi finns över hela Sverige, så vi kan enkelt hitta ett passande kontor för dig om du är den rätta hos oss.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag stöttar vi varandra, våra kunder och bygger vår verksamhet. I det nationella e-hälsoteamet drivs vi av visionen att hjälpa organisationer att skapa bättre utfall för individen och en positiv samhällsutveckling genom att vara en komplett partner för svensk hälso -och sjukvård och omsorg så att Sverige på bästa sätt tillvaratar digitaliseringens möjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Senior konsult hos oss, blir den övergripande uppgiften att säkerställa att våra kunder kan realisera förväntade nyttor via strategi-, design- och förändringsarbete. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Som konsult inom det nationella e-hälsoteamet, kommer du att ansvara för att din leverans skapar mervärde för kunden, goda kundrelationer, ett gott samarbetsklimat internt och att du bidrar till vår gemensamma framgång.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som är konsult inom e-hälsoområdet och har god förmåga att arbeta både enskilt och i team. Du har erfarenhet från hälso- sjukvård eller omsorg och har gedigen erfarenhet och kunskap att arbeta inom verksamhetsutveckling, informatik eller införande av verksamhetsstödjande IT. Vidare kan du flytande svenska och engelska samt har en relevant akademisk examen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från något eller några av följande områden:
• data- och insiktsdriven verksamhetsutveckling
• beslutsstöd, gärna i kombination med artificiell intelligens
• verksamhets- och lösningsarkitektur
• integrationsarkitekt och integrationsutvecklare
• erfarenhet av att vara chefsarkitekt
• vårdinformatik och informationsarkitektur
• kvalitets- och verksamhetsutveckling
• upphandling av verksamhetsstödjande IT

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till l.gustafsson@cgi.com, 073-0211492.

Resor ingår i rollen.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb