Affärsprojektledare till Atea i region Norr

6 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Borlänge, Gävle, Sundsvall, Östersund
Annonserat
den 3 januari 2022
Stängs
den 25 januari 2022
Ref:
148419
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Region Norr dig som vill jobba som affärsprojektledare. Atea är en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som vill mer, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som affärsprojektledare kommer du att jobba med våra viktigasteaffärer nära våra kundansvariga och våra centrala stödfunktioner. Till din hjälp har du resurser från olika delar av Atea. Ditt nätverk inkluderar bland annat Legal, Hållbarhet, Specialister, Bid Office, Säkerhet, Compliance samt hela vår leveransorganisation.

Ditt fokus kommer ligga på följande:
 • Som affärsprojektledare delta i Regions Norrs upphandlingsarbete genom att driva utpekade affärer som kvalificeras via Regionalt Business Committee.
 • Kvalitetssäkra våra anbud och delta i taktisk prissättning.
 • Delta som rådgivande i affärskvalificeringar av offertförfrågningar och affärsmöjligheter.
 • Säkerställa bästa möjliga affärsvärde för Atea. Kan innefatta avtalsförhandlingar med kunder.
 • Underhålla och utveckla best practice i anbudsarbete i syfte att kontinuerligtgöra Atea mer konkurrenskraftigt.


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:

Du har stor drivkraft och brinner för att uppnå önskat resultat. Du har förmågan att leda, samordna och motivera andra för att effektivt nå gemensamma mål. Andra uppfattar dig som flexibel då du har lätt för att anpassa dig till ändrande omständigheter och kan förändra både ditt synsätt och tillvägagångssätt. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som affärsprojektledare bör du ha följande erfarenhetoch egenskaper:
 • Förmåga att leda och driva virtuella anbudsteam under tidspress och med tydliga deadlines.
 • God förmåga att hålla hög kvalitet i ditt arbete.
 • Meriterande är erfarenhet inom IT & Telecom.
 • Meriterande är erfarenhet inom offentlig upphandling och kunskap kring LOU/LUF.
 • Du har en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift samt kan uttrycka dig enkelt och tydligt. Du har även lätt för att bygga relationer.
 • Vi ser att du utöver svenskabehärskar engelska i både tal och skrift.


Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan! Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Östman, Försäljningschef region norr,på 0 70 606 95 92 eller via fredrik.ostman@atea.se.Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!