Kundansvarig

5 dagar kvar

Rekryterare
Atea
Plats
Halmstad
Annonserat
den 13 december 2021
Stängs
den 30 januari 2022
Ref:
148387
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej! Jag heter Pontus Lindberg och är försäljningschef för Atea i Halland. Jag sökerdig som vill ta en plats i mitt team och tillsammans med oss leda våra kunder i deras digitala utveckling och ta nya marknadsandelar.

Atea är inne i en hyperintressant förändringsresa där du kommer att spela en central roll. Förutom att erbjuda våra marknadsledande standardtjänster driver vi kundernas utveckling baserat på tjänster och ledande produkter från våra partners inom områden som analytics, AI, IoT, blockchain, hyperautomation, säkerhet, m.fl. För att driva våra kunders förflyttning till molnet gör vi på Atea nu vår största kompetenssatsning någonsin, där vi på kort tid blivit en av marknadens största kompetensbaser för Azure och där vi håller på att göra samma resa med AWS. Din insats kommer att hjälpa såväl Atea som Ateas kunder i sin utvecklingsresa.

Hos mig kommer du få stort ansvar, men också stor frihet att styra din vardag från start. Mitt team idag är ett energifyllt, nyfiket, engagerat och vinnande lag. Som ledare tror jag på att vara stöttande, inspirerande och inlyssnande. Vi är sex kundansvariga och du kommer att jobba nära hela säljteamet i Halland och vi hjälps åt med coaching och mentorskap och det är fritt fram att bidra i stort som smått. Laget före jaget.

Din roll på Atea

I din roll som kundansvarig ser jag gärna att du arbetar proaktivt med försäljning av Ateas produkt- och tjänsteutbud, såsom konsult, driftstjänster, digitalisering och verksamhetsutveckling. Du kommer att jobba efter en försäljningsbudget fördelad över Ateas tre affärsområden Information Management, Digital Workplace och Hybrid Platforms. Vi jobbar mycket med vårsamverkansmodell med våra kunder och du förväntas föra dialoger på operativ, taktisk och strategisknivå. En förutsättning för att lyckas med detta är att använda dig av Ateas kompetenser i form av lösningsspecialister, seniorkonsulter med olika specialistområden, enterprise-/it-arkitekter och konsultchefer. Rollen innebär inte personalansvar, men jag tror att du som söker tjänsten har förmåga att samla olika kompetenser och få dem att jobba åt samma håll.

Vad söker jag hos dig?

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som kundansvarig säljareser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidaredinaprocesser.Duförstår vilka värden som driver kunden och kan därigenom identifiera och driva affärer utifrån kundens utmaningar och Ateas förmågor.Med dintidigare arbetslivserfarenhet så bidrar du till en god insikt och förståelse av olika verksamheter. Du är verbaltvälformuleradi affärsdialoger,duhar lång vana av ochkänner dig komfortabel att driva affärer och kommunikationmedC- level (CIO/CDO, CFO, CEO)hos kunden.Vi ser att du har ett genuint intresse avatt skapa relationer ochgenom din arbetslivserfarenhet ett etableratnätverk inom olika branscher och företagi Halland.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Vill du bli en del av mitt framgångsrika team?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta mig på pontus.lindberg@atea.se . Jag kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vänligen notera att den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan!