CGI

Applikationsdriftstekniker

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 6 januari 2022
Stängs
den 7 mars 2022
Ref:
J1221-3263
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du kompetens inom Applikationsdrift som är redo för nya utmaningar? Nu söker vi en tekniker till vårt team i Stockholm.

Som Applikationsdrifttekniker hos oss på CGI får du utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att ta ditt nästa steg inom karriären. Här jobbar vi med våra kunders Applikations plattformar och lösningar oavsett om dessa kommer från Microsoft, Google eller AWS. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba med Applikationsdrift på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas inom området både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Man kan även delta i förändringar kring olika åtaganden inom området. Vi arbetar i ett eller flera team som tillsammans ska hantera de dagliga åtaganden som kommer vår väg. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Som Applikationsdrift tekniker konsult, kommer du att ansvara för den dagliga driften för våra kunders applikationsmiljöer som ska sträcka sig från underliggande infrastrukturdelar till själva applikationerna. Du ingår i ett team som består av både seniora och juniora kollegor som jobbar tillsammans för att lösa de utmaningar ni kan få både avseende drift våra kunders förändringar för framtiden. Vi jobbar aktivt med alla dom värderingar som skapar en kultur som gör att vi har en extremt låg personalomsättning.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Incidenthantering
• Projektarbete & implementering
• Stöd vid problem och felsökning
• Skapa drift dokumentation
• Automation

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du vill utmana dig själv och andra i hur och vad som behöver göras. Du har en god förmåga att lösa problem och är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Precis som vi, delar du med dig av din kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

En gedigen och mångårig erfarenhet av sitt expertisområde och kring drift av IT infrastruktur ser vi som nödvändig för att lyckas i rollen, likväl att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift både på Svenska och Engelska.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Storagelösningar
• Nätverkslösningar
• Hybrida lösningar
• Drift av applikationer, databaser
• Applikation topologier
• Automation
• ITIL
• Agila arbetssätt som SAFe

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jorgen.brejcha@gi.com, 0733983522.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb