Installationstekniker till SEB i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 9 februari 2022
Ref:
109D3B3B-EE3F-478F-8495-5A68976EA856
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta i en varierad miljö där du arbetar fysiskt med ett brett utbud av serverhårdvara för olika tekniska plattformar?

SEB ligger i digitaliseringens framkant och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Som installationstekniker erbjuds du ett variationsrikt arbete där du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens.

OM JOBBET

Som installationstekniker kommer ditt huvudansvar att vara hårdvaruinstallation, borttagning, life cycle management, incidenthantering och destruktion av hårdvara. Tjänsten innebär även jourberedskap och kontakt med leverantörer för att planera och ta emot leveranser, underlätta tillträde och besöksförfrågningar. Du kommer även delta i förbättringsaktiviteter för att utveckla SEBs tjänster och arbetssätt samt ta del av internt projektarbete, revisioner och dokumentationsutveckling. Tillsammans med teamet ansvarar du för att prioritera, planera och utföra på dagliga inkommande ordrar.

Ditt team
SEB utökar nu teamet Data Center & Hardware med ytterligare en installationstekniker. Teamet är en del av SEBs infrastruktur-och säkerhetsområde där stort fokus ligger på att säkerställa en kvalitativ infrastrukturmiljö genom ett ständigt förbättrat arbetssätt. Du kommer arbeta nära ditt team som består av 9 skickliga tekniker samt samarbeta med interna intressenter för att säkerställa en bra implementeringsprocess. Arbetet är fördelat på olika datacenter och inkluderar resor mellan olika orter. Helg- och kvällsarbete kan förekomma under schemalagt och oplanerat underhåll.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har ett genuint intresse för teknisk infrastruktur och uppskattar ett fysiskt arbete. Du har tidigare arbetat praktiskt med hårdvara eller relevanta IT-tjänster i roller som exempelvis drifttekniker, elektriker eller nätverkstekniker. Du tycker om att förverkliga dina egna idéer och har lätt för att driva förbättringar framåt samt att knyta an till och samarbeta med människor omkring dig. Kvalitet och god ordning är viktigt för dig och du har en stark vilja att bidra där det behövs inom teamet. Utöver det är du trygg i att kommunicera på engelska och har B-körkort.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb