Leveransansvarig inom digitala samverkansplattformar

Rekryterare
Experis
Plats
Göteborg
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 21 februari 2022
Ref:
b12cdee6-f93b-470c-9b14-edb17bba3d1e
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi behöver bli fler som tillsammans är med och utvecklar digitala lösningar för ett hållbart samhälle. Är du en av dem?

Om arbetsplatsen
Länsstyrelsernas IT-avdelning är i en spännande utvecklingsfas där digitalisering, innovativa lösningar och säkerhets- och beredskapsfrågor är i fokus. Vår IT-miljö är omfattande och varierande. Den innefattar allt från modern infrastruktur till system som vi utvecklar själva. Framförallt kommer våra idéer hela samhället till nytta. Det ger en alldeles speciell känsla som är svår att slå.

Länsstyrelsernas IT-avdelning är nationell och jobbar för våra 21 länsstyrelser i Sverige.

OBS! Alla ansökningar hänvisas till länken nedan.

Vänligen ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=77545390-0D56-4E58-800F-46D486853DFF&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a

Arbetsuppgifter
Vill du driva arbetet och utvecklingen av området digitala samverkansplattformar på ett kundorienterat sätt tillsammans med ett team där lagkänsla och samarbete är nyckelord? Då söker vi dig för rollen som Leveransansvarig!

Området Digital samverkan är i en spännande utvecklingsfas och behöver dig som är utvecklingsinriktad och driven. Rollen som Leveransansvarig ansvarar för att leda och utveckla det tekniska tjänsteleveransområdet i sin helhet och framtidssäkra den tekniska kompetensen inom bland annat mötesplattformar, mailsystem och samarbetsplattformar. Du ansvarar för teknikområdet inom digital samverkan och leveransen till kund. Till din hjälp har du ett team som du leder för att säkerställa den dagliga leveransen.

I denna roll jobbar du nära chef och arkitekt för planering, prioritering, uppföljning och ekonomi. Du representerar teknikområdet och leveransen mot kund och i olika beslutsforum. Det finns ett stort inslag av samverkan med andra leveransansvariga. Du leder den tekniska tjänstelivscykeln inom området och utvecklar området tillsammans med IT-arkitekt. I rollen ingår också budgetplanering och uppföljning, upphandling samt leverantörsdialoger.

Placeringsort: Göteborg, Vänersborg, Mariestad eller Karlstad. Vi erbjuder ett flexibelt arbete med goda möjligheter till distansarbete del av arbetstiden.

Resor kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tidigare har haft en ledande roll i ditt arbete. Du har erfarenhet av att leverera tjänster inom mötesplattformar, mailsystem och samverkansplattformar producerade i egen infrastruktur. Du har högskoleutbildning inom IT-området eller motsvarande erfarenheter/kvalifikationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av cloudbaserade mötes- och samverkansplattformar. Meriterande är god förståelse för ekonomi och budgetarbete.

Som person har du god förmåga att leda, organisera, planera och prioritera. Du har god samarbetsförmåga, ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete och kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Du har god förmåga att fatta beslut och upprätthålla goda kundrelationer. I denna roll krävs att du är säkerhetsmedveten.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning som speglar länens befolkning.

OBS! Alla ansökningar ska ske genom länken nedan.

Vänligen ansök här: https://www.offentligajobb.se/Public/AssignmentView.aspx?RemoteId=77545390-0D56-4E58-800F-46D486853DFF&PublisherGuid=eda3e6d2-4583-40d4-a51c-c1cfcbc01b3a

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Paula Skoglund på 0722-015 964 eller paula.skoglund@se.experis.com

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2022. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Anställningar på IT-avdelningen kan vara säkerhetsklassade och då kan svenskt medborgarskap krävas.

Liknande jobb

Liknande jobb