Systemtekniker till Sölvesborg - Bromölla Kommunalförbund

Rekryterare
Experis
Plats
Sölvesborg
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
c823a06c-fdf8-4551-9ef0-e0981477fc44
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vill du göra skillnad, vara med och underlätta vardagen för många och jobba med förändringsarbete? Då ska du söka den här rollen som Systemtekniker till SBKF! Här får du en nyckelroll, stor möjlighet att påverka och bidra till samhällsnytta.

SBKF:s IT-verksamhet, har ansvar för IT-driften, tillhandahåller servrar och lagringsplattform i Sölvesborg och Bromölla kommun med tillhörande förbund och bolag. I verksamheten arbetar 13 personer. Syftet med verksamheten är att ge medlemskommunerna service och support i sin dagliga IT-miljö . Här kommer du få möjlighet att jobba med härliga kollegor i ett sammansvetsat och engagerat team, i en miljö som är modern med två kommuner som jobbar proaktivt med sin digitala utveckling. Vilket gör att det finns många spännande projekt, utmaningar och initiativ att vara delaktig i.

Rollen som Systemtekniker

I din roll som Systemtekniker kommer du att ansvara för att våra verksamheter får det tekniska stöd som efterfrågas. Rollen innebär främst djupare problemlösning i 3rd line. Här kommer du få möjligheten att arbeta med ett antal verksamhetssystem, drift och underhåll av infrastruktur.

Du kommer att vara delaktig i införandeprojekt där du är ett stöd för våra verksamheter. I denna roll ser vi att du snarare är en generalist än specialist då man kommer vara involverad i många och olika projekt/arbetsuppgifter. Denna tjänst kräver kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat med:
  • Nätverk
  • VMware
  • Microsoft Exchange
  • SQL Server-administration
  • SCCM
  • ITIL-processer
  • Backup
  • 3rd line support
  • Incidenthantering
  • Kommunala verksamhetssystem

Tjänsten är placerad i Sölvesborg.


Om dig
För att passa in i denna roll ser vi att du har en teknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom IT. Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet i dina nuvarande eller tidigare tjänster.

Vi ser gärna att du är en lösningsorienterad person som har en stark servicekänsla, då tjänsten innebär kundkontakter. Som person är du social, ansvarstagande och strukturerad. Vidare är du effektiv och noggrann samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Tidigare arbetslivserfarenhet av 3rd line support är önskvärt, arbetat med incidenthantering och förändringsarbete och har kunskap i hur en supportfunktion arbetar på ett effektivt och serviceinriktat sätt.


Kontakt och ansökan


I den här rekryteringen samarbetar SBKF med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och -specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se . Urval kommer ske löpande och sista ansökningsdag är 14/1.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb