Solution Architect till Postnord Strålfors

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
69002f41-0497-4ac0-95ff-4d71c23ebedb
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Attraheras du av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation? Har du ett brinnande intresse för vad den digitala transformationen skapar? Sök då denna tjänst som Solution Architect till oss på PostNord Strålfors Nordic IT!

Vi förstärker nu vårt team med en Solution Architect inom Dynamics 365 CRM till Nordic IT. Här får du möjlighet, att i det dagliga arbetet, arbeta tätt tillsammans med vår verksamhet och dess användare!

Vi vänder oss till dig som har följande kvalifikationer och erfarenheter;
 • Högskoleexamen inom IT, Teknik eller annan eftergymnasial utbildning
 • Minst 5 års erfarenhet inom Dynamics 365 Customer Engagement - Cloud Based
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift
 • Driven och strukturerad person med hög integritet och självständighet
 • Förståelse för vikten av att leverera en snabb och bra service
 • Trivas med att arbeta både självständigt och i team
 • Grundläggande kunskaper inom ITIL processer, gärna ITIL Certifierad
 • Dynamics 365 CE - cloud based

Design and develop for:
 • Dyn365 Power Platform
 • Dyn365 Power Apps
 • Dyn365 Power Automate
 • Plugins (CRM)
 • Azure DevOps
 • Azure Logic Apps

Vem är du?

Du som person är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du är driven, proaktiv och resultatinriktad och med ett tydligt fokus på förbättring och utveckling. Service ligger alltid dig varmt om hjärtat och är en av dina främsta egenskaper. Du brinner för att skapa goda kundupplevelser och har en fallenhet för att utveckla ett kvalitativt, professionellt bemötande. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i team. I den här rollen är det även viktigt att vara lyhörd och flexibel, och ha en förmåga att under stress finna rationella och smidiga problemlösningar. Förändringar är Genom dina tidigare erfarenheter har du en god affärsförståelse och en bred IT-kompetens.

PostNord Strålfors - Din Digitaliseringspartner

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver.

Läs mer om oss och våra lösningar HÄR .

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen - en ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänser i Norden. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och våra ca 700 medarbetare skapade 2020 en omsättning på ca 2 miljarder SEK.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med erfarna kollegor. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid.

Placering Malmö/Ljungby.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord Strålfors med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av IT, chefer och specialister. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se . Notera att urval kommer att ske löpande, varför du gärna får söka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb