.Net och Epi-utvecklare till SEB Kort i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 10 februari 2022
Ref:
79C50B1F-2A91-4FE8-9DB1-FCC86C58210B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som .Net och Epi-utvecklare hos oss på SEB Kort får du skapa riktigt bra upplevelser för över två miljoner kunder.

Hos oss välkomnas du av ett modernt tvärfunktionellt team där du som .Net-utvecklare formar framtiden för våra kunder och co-brands som Eurocard och Spendwise. Det är en spännande tid att komma till oss då vi just nu håller på att ta hem all utveckling vilket gör att du som utvecklare får du vara med och påverka både teamet, vårt arbetssätt och teknikval framöver.

OM JOBBET

Som .Net-utvecklare i vårt webb-team blir du tillsammans med teamet ansvarig för att utveckla våra digitala kanaler för SEB Kort, våra co-brands och samarbetspartners. Förutom den dagliga utvecklingen och driften kommer du få lyfta blicken och jobba med nya initiativ samt förfina vårt arbetssätt. Tekniskt jobbar vi med Episerver CMS, C# .Net och MVC Razor. Teamet har ett helhetsansvar för lösningen så vi utvecklar även i JavaScript och andra frontendverktyg. Då lösningen har flertalet kopplingar har vi både API-lösningar och integrationer i våra miljöer.

VI ERBJUDER DIG
  • Ett utvecklande jobb inom webbutveckling med stor möjlighet att lära och påverka.
  • Bli en del av en organisation där förändring och utveckling står i centrum.
  • Möjligheten att vara delaktig i teknikval och arbetssätt.
  • Ett team med högt engagemang, glädje och gemenskap.


DITT TEAM
Du kommer bli en del av Open web-teamet som består av utvecklare, Tech lead, webbanalytiker, Growth marketers, produktägare, scrum master, CX-designer och redaktör. Vi jobbar agilt med två veckors sprintar och kommer börja jobba enligt SAFe inom kort. Förutom inom teamet så kommer du interagera med andra utvecklingsteam och affären.

Vi sitter på det nya kontoret i Arenastaden, Solna och jobbar både på plats och hemifrån utifrån teamets behov. Stämningen i teamet är varm, välkomnande och vi har alltid nära till skratt.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen söker vi dig med stort intresse för webbutveckling och att skapa bra lösningar både för kund och oss själva. Det viktigaste är att du vill fortsätta lära dig och trivs med att dela med dig av kunskap. Här blir du en del av ett team där du bidrar både med tekniska lösningar och till vårt way of working.

Du har erfarenhet av webbutveckling med C# .Net och MVC Razor sedan tidigare. Det är positivt om du har god erfarenhet av Episerver eller annat CMS sedan innan och vill fortsätta utveckla på plattformen. Det är meriterande är om har erfarenhet av APIer, SQL och har kunskap om andra tekniker och ramverk som rör webbutveckling som Javascript, Typescript, Node.js, React, Angular och AngularJS.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb