Gruppchef med leveransansvar till ICA i Borås

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 9 februari 2022
Ref:
BD0691FA-7201-4C22-9E49-86F5BF1FD83B
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ha leveransansvar och gillar att leda människor? Vi söker gruppchef till ICA i Borås!

För att lösa morgondagens utmaningar behöver vi dig som har en bakgrund som ledare inom modern applikationsutveckling och som gillar att driva förändring! I den här rollen på ICA kommer du att tillhöra VUIT som ansvarar för leveransen av verksamhetsutveckling och IT.

Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt!

VI ERBJUDER DIG
  • En händelserik roll med möjlighet att utveckla medarbetare, produkt och arbetssätt
  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt företag som prisas för sitt miljö- och jämställdhetsarbete
  • Spännande roll med att driva självorganiserade agila team som levererar stort värde för både ICAs kunder och handlare runt om i Sverige
  • En familjär kultur som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och enkelhet

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Delivery Manager har du leverans- och medarbetaransvar för team som arbetar med produktutveckling. Du kommer bland annat:
  • Ha personalansvar för team om ca 15 direktrapporterande samt konsulter
  • Ansvar för att säkerställa och optimera IT-leveransen för teamen
  • Ha ansvar för vissa konsult och leverantörsavtal
  • Optimera arbetssätt och processer enligt DevOps.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen VUIT (Verksamhetsutveckling & IT) i Borås som består av ca 55 medarbetare. Du kommer att ha ett tätt samarbete med en annan Delivery Manager, din chef samt alla medarbetare på VUIT. I daglig dags kommer du jobba nära dina produktteam.

Du kommer att sitta på vårt fina kontor i Borås och vi ser framför oss en hybrid lösning med möjlighet att arbeta hemifrån och även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi tror att du motiveras av att utveckla medarbetare, produkt och arbetssätt samt ser det som en självklarhet att jobba agilt. Du värderar teamet högt och tror att bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete.
Du har troligtvis tidigare har haft personalansvar i en IT-organisation med storskalig IT-utveckling. Du har även erfarenhet av att leda systemutvecklingsteam i komplexa sammanhang och det är ett stort plus om du själv har utvecklarbakgrund.

I ditt ledarskap är du coachande och sätter dina medarbetares välmående och personliga utveckling i fokus

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb