Fullstackutvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 9 februari 2022
Ref:
881E6C8A-5472-4F24-B81F-E54C8C316279
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Utveckla framtidens telefoni- och digitala möteslösningar i en modern containerplattform som fullstackutvecklare hos SEB!

På Voice and Realtime Services hos SEB är vi ansvariga för de tjänster och lösningar som möjliggör för interna och externa digitala möten. För att möta utvecklingen, både inom SEB och i samhället, moderniserar vi nu dagens lösning och går mot en container-baserad plattform med fokus på stabilitet och säkerhet. I din roll som fullstackutvecklare kommer du jobba i applikationernas hela livscykel för att förbättra SEB:s telefoniplattform. Du kommer dessutom kunna jobba mot en Lead Design-roll inom området.

Tillsammans jobbar vi för att skapa bästa möjliga service till våra 16 000 interna användare i över 20 länder och alla våra kunder som använder våra lösningar!

OM JOBBET

Som fullstackutvecklare är du del av ett samarbetsvilligt, kompetent och glatt gäng som levererar affärskritiska lösningar. Vi arbetar med data integrering, lagring och distribuering samt utvecklar nya verktyg och funktioner för Contact Center-applikationer. I vår vardag har vi daglig kontakt med andra team i SEB, interna intressenter och externa leverantörer. Våra tjänster används över hela SEB och är kritiska för våra externa möten vilket ställer krav på stabilitet och säkerhet. Våra backend-delar byggs på C# .NET med Angular/.js, ASP :NET i frontend och SQL som databas. Just nu moderniserar vi våra webbgränssnitt och vår miljö mot en container-baserad plattform. Ditt ansvar sträcker sig över hela livscykeln och med tiden kommer du ta ett större ansvar över designen som Lead Design.

Teamet berättar:

"Vi är ett litet team som gillar att sätta oss in i olika tekniska områden och vi är en viktig kugge i SEBs transformation. Hos oss är ingen fråga för dum och vi trivs att jobba tillsammans för att lösa områdets utmaningar"

Vi erbjuder dig

  • Tillfället att jobba med kärnan i ett tekniskt nav av system och applikationer inom Voice och Realtime Services
  • Att vara del av ett prioriterat område inom banken där våra lösningar gör stor skillnad för våra kunder och kollegor
  • Bra förmåner och en god balans mellan arbete och allt annat viktigt i livet.

Ditt team

Du tillhör teamet Voice och Realtime Services. Vi är 14 personer varav sex av oss arbetar med Contact Center och blir dina närmsta kollegor. Här är det bra stämning, högt i tak och vi värdesätter kunskapsdelning! Du jobbar med produktägare, utvecklare och andra intressenter runt om SEB. Arbetet följer agila ceremonier.

Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar remote finns här restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjligheten att delta i gruppträningspass varje vecka. Vi tillämpar en hybrid modell där vi arbetar både hemifrån och på kontoret.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi du är en lösningsorienterad individ som uppskattar samarbetet med andra. Möjligheten att ta ansvar och initiativ passerar dig inte obemärkt, och du tar dessa för att nå resultat och skapa värde åt verksamheten. Vidare håller du dig à jour med ditt område.

Tekniskt ser vi att du har tidigare erfarenheter inom modern webbteknik och har kunskap av node.js samt angular eller liknande ramverk. Då backend-delarna byggs i C# .Net är det bra med kunskap av detta samt av T-SQL. Det är meriterande om du har erfarenhet av docker, API:er eller OpenID connect. Det är såklart kul om du är intresserad av real-tidskommunikation (voice, video, chat).

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb