.NET utvecklare till ICA i Borås

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Västra Götalands län, Borås
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 9 februari 2022
Ref:
9527DDC5-7838-4152-9141-5BCA06030D01
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en .NET utvecklare som har din bas i C# men som även gillar Java?

Vill du jobba med ett välkänt varumärke som når ut till hela svenska folket? Som .NET utvecklare hos oss arbetar du nära verksamheten och utvecklar ett smörgåsbord av tjänster som används över hela ICA! Bli en del av navet och möjliggör så att information når ut till kund och handlare!

VI ERBJUDER DIG
  • Möjlighet att arbeta med en bred och spännande teknikstack såsom .NET Core, Microservices, Kubernetes, Azure och Java
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter.
  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt företag som prisas för sitt miljö- och jämställdhetsarbete
  • Utrymme att bejaka din innovativa sida och fokusera på problemlösning samtidigt som du skapar något som når ut till majoriteten av svenska folket

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer tillhöra teamet som ansvarar för bl.a erbjudanden och personaliserat innehåll för ICAs kunder runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter består av att bland annat:
  • Vidareutveckla lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering och lojalitet samt tjänster mot butik och E-handel
  • Involveras i förflyttning till molnet (framförallt Azure)

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett självstyrande agilt team med stort fokus på samarbete. Du kommer att tillhöra avdelningen VUIT (Verksamhetsutveckling och IT) i Borås som består av 6 andra team. I ditt närmaste team jobbar du nära andra utvecklare, testare, scrummaster och produktägare.
Du kommer att sitta på vårt fina kontor i Borås och vi ser framför oss en hybrid lösning med möjlighet att arbeta hemifrån och även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi söker dig som är teamorienterad med ett stort tekniskt intresse. Du har troligtvis extra mycket kärlek för .NET Core (C#) men lockas även av möjligheten att bredda dig inom Java. Du gillar att verka i miljöer där man ges stort ansvarar och lockas av idéen av att jobba med helheten och tanken av att "You Build It, You Own It".
Vi ser även att du är en person som trivs i omväxlande miljö med högt entreprenörskap och har ett genuint intresse för hur verksamhets- och IT-utveckling stöttar affären.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb