Testare till Skandia i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 januari 2022
Stängs
den 9 februari 2022
Ref:
CF47B68D-C579-482B-9079-05A7CD777663
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en kvalitetsmedveten testare som vill möjliggöra personifierad kommunikation till Skandias kunder?

Här kommer du tillhöra navet för Skandias kundanalys och säkerställa fortsatt arbete mot ett mer datadrivet arbete! Hos oss på Skandia IT i Stockholm jobbar du för ett bolag som inte bara värnar om sina medarbetare och deras välbefinnande utan även har en affär som värnar om människorna i samhället. Skandia är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

VI ERBJUDER DIG
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Testare har du en varierande vardag och utvecklar automatisering av system- och integrationstester på de affärskritiska och databastunga applikationer som teamet levererar. Mer specifikt är dina arbetsuppgifter också bland annat att:
  • Analysera och vidareutveckla strategier och rutiner för olika funktionella tester och prestandatester.
  • Delta i kravarbete och formulera testfall utifrån user stories.
  • Säkerställa ett bra testflöde och arbeta nära utvecklarna samt stötta affärssidan i samband med acceptanstester.
  • Delta i nätverk för att driva Skandiagemensamma testfrågor framåt.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och teamet som ansvarar för insamling och bearbetning av data inför analys och kommunikation gentemot våra kunder. Ditt närmaste team består av Utvecklare och Arkitekter, Produktägare och Scrummaster.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, sprint review, demo och retrospektiv.
Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Tekniskt ser vi att du har bakgrund som testare och har erfarenhet av automatisering av system-och integrationstester. Vidare är du väl insatt i databaser och har erfarenhet av SQL.

Som person trivs du i en föränderlig miljö och strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt. Du uppskattar att arbeta agilt och har ett DevOps-mindset. Vidare är du kommunikativ och gillar att lära ut till andra.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb