IT-tekniker till 1st line support

Plats
SÖDERTÄLJE
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 18 februari 2022
Ref:
202200165
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Södertälje söker vi nu en IT-tekniker som ska sitta på deras 1st line support.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som global 1st line supporttekniker hos en kund som verkar inom lastbilsbranschen i Södertälje. Där kommer du att hjälpa användare via telefon och/eller mail med IT-relaterade problem. Ditt primära ansvar blir att ge support via telefon, mail och fjärrstyrning, samt även registrera inkommande ärenden i ärendehanteringssystemet Service Center 3.

Bland arbetsuppgifterna finns hantering av konton i Active Directory och felsökning relaterat till Windowsmiljö och kundspecifika applikationer. I rollen finns det även utrymme för att arbeta med egna projekt eller förbättringsarbeten.

Din profil och kvalifikationer

Du har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Vi ser gärna att du som söker tjänsten i grunden har en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet eller annan teknisk utbildning. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra serviceupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Krav

  • Minst 6 månaders erfarenhet inom IT-support/Servicedesk
  • Användaradministration av Active Directory
  • Hög kommunikativ förmåga
  • Mycket hög servicekänsla
  • God teknisk kunskap
  • Uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska - i både tal och skrift


Meriterande
  • ServiceNow
  • Telefonvana
  • Bor i Söderort
  • Körkort


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.