Teknisk projektledare

Plats
NORRKÖPING
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 18 februari 2022
Ref:
202200162
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Norrköping söker vi nu en teknisk projektledare.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Utvecklas i din karriär

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Kunden står inför stora expansioner och du kommer stötta verksamhetens fastighetsprojekt inom IT där ditt primära ansvar blir att samla in behov, säkerställa leveranser och vara behjälplig i kravarbete.

Du kommer stötta huvudprojektledaren och hantera IT-frågorna, delta vid projektmöten, identifiera fastighetsprojektens behov av IT-infrastruktur och ha daglig kontakt och samordning med både interna och externa leverantörer.

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund för att förstå tekniken rätt. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter innan och är van vid stort eget ansvar. Du förväntas snabbt få en god kännedom för hur verksamheten fungerar, vad som ligger för utveckling och vad som planeras.

För att lyckas i rollen krävs det en stor drivkraft, en god social förmåga och en bred generell kompetens inom IT.

Krav

  • Flerårig erfarenhet av arbete med likartade arbetsuppgifter - kanske har du erfarenhet av projektarbeten eller övrig koordination?
  • God teknisk förståelse för att både se det på en övergripande nivå men även kunna diskutera på detaljnivå


Meriterande
  • Erfarenhet av projekt hos statliga myndigheter
  • Erfarenhet av projekt med ett större scope av tjänster
  • Erfarenhet av att ta operativa beslut


Uppdraget är säkerhetsklassat vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper för den här rollen.

Tillsättning av rollen sker snarast och intervjuer hålls löpande.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
​Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb