Säkerhetsspecialister till Strålfors Malmö eller Ljungby!

Rekryterare
Experis
Plats
Malmö
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 18 februari 2022
Ref:
6679a0fd-0a15-4137-bd1d-79687e9a285e
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du ett stort intresse för IT-säkerhet, kvalitet och förbättring? Vill du vara delaktig i att skapa ett avtryck i ett tekniskt kommunikationsbolag genom att arbeta med IT-säkerhet? Titta Hit! Här får du möjlighet att jobba i en modern IT- organisation, med stor möjlighet att påverka!

Vårt team

Vi önskar att rekrytera två medarbetare till avdelningen IT Security, Nordic IT på Strålfors. Vi söker dels dig som kan leda ett team om 3 personer. Vi söker även en Säkerhetsspecialist som kommer ingå i teamet. Teamet är en stabsfunktion och kommer rapportera till en representant i IT ledningen. Teamet har även en streckad linje till en Compliance funktion på gruppnivå. Du kommer arbeta dedikerat med IT-säkerhet och ingå i ett framåtlutat team som skall leverera hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-säkerhetsspecialist på PostNord Strålfors ansvarar du för IT-säkerhet kopplad till infrastruktur likväl till applikationer. Du kommer att jobbat tätt med alla delar av IT organisationen för att hjälpa dem utforma säkra lösningar. Detta ställer krav på en hög social och kommunikativ förmåga.

Dina ansvarsområden kommer bland annat innefatta;
 • Sårbarhets och penetrationstestning, exekvering och uppföljning
 • Delaktighet i säkerhetsfrågor som rör nya upphandlingar men även befintliga kunder.
 • Utformande och efterlevande av säkerhetsföreskrifter såsom ISO 27001.
 • Stöd och design av säkerhet inom IT tjänster
 • Stöd vid kundrevisioner och i kundmöten
 • Förvaltning och utveckling av säkerhetslösningar såsom SIEM


Dina kvalifikationer och bakgrundVi söker dig som är strukturerad och driven. Du är noggrann, flexibel och resultatinriktad med tydligt fokus på förbättring och kvalitet. Kvalitet ligger alltid dig varmt om hjärtat och är en av dina främsta egenskaper. Du brinner för att metodiskt förbättra och organisera IT på ett sätt som möjliggör ett strukturerat arbetssätt inom säkerhet. Genom dina tidigare erfarenheter har du en bred IT-kompetens.

Vi söker dig som har följande kompetenser:
 • Högskoleexamen inom IT, Teknik eller annan eftergymnasial utbildning
 • Arbetslivserfarenhet inom IT-säkerhet
 • Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl tal som skrift
 • Driven och strukturerad person med hög integritet och självständighet
 • Förståelse för vikten av att leverera en snabb och bra service
 • Trivas med att arbeta både självständigt och i team
 • Grundläggande kunskaper inom ITIL processer, gärna ITIL Certifierad
 • Kunskap och erfarenhet inom molnsäkerhet, plattformar och tjänster

Det är även extra meriterande om du har;
 • Kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika standarder och lagstiftningar som ISO 27001, GDPR eller andra integritetsbestämmelser


PostNord Strålfors - Din Digitaliseringspartner

PostNord Strålfors utvecklar och tillhandahåller kommunikationslösningar som ger företag med många kunder och leverantörer helt nya möjligheter att skapa starkare och mer personliga kundrelationer. Med vår digitala plattform levererar vi sömlös kommunikation, oavsett vilka kanaler mottagaren kräver.

Läs mer om oss och våra lösningar HÄR .

PostNord Strålfors ingår i PostNord-koncernen - en ledande leverantör av kommunikations- och logistiktjänster i Norden. Vi har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och våra ca 700 medarbetare skapade 2020 en omsättning på ca 2 miljarder SEK. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med erfarna kollegor. Du kommer att ställas inför tekniska utmaningar som är både stimulerande och lärorika. Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar PostNord Strålfors med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com eller Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com .

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Malmö eller Ljungby med goda möjligheter till arbete på distans. Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb