Experis söker IT-Helpdesk till myndighet, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 24 februari 2022
Ref:
8d11295f-21c0-4cae-a80d-0395701d1044
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du utbildad inom dataområdet eller har arbetslivserfarenhet av IT-support? Vill du arbeta med att ge förstklassig service till vår kunds användare och hjälpa och vägleda dem för att underlätta deras vardag? På Experis söker vi nu IT-Helpdesk för ett konsultuppdrag hos vår kund, en myndighet i Stockholm. Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att ge teknisk support över mejl och telefon, hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system och administrera konton och behörigheter till olika system. Du kommer även att lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning och minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
  • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation samt informationssäkerhet
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Kunskaper om ärendehanteringssystem
  • Goda kunskaper av ITIL
  • Välbekant med GDPR

Som person är du självgående och tycker om att lära dig nya saker, du har även en god prioriteringsförmåga. Du arbetar strukturerat och kommer gärna med förslag och idéer för att öka kvaliteten.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?

Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på Philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb