Ledigt jobb som Operatör/IT-tekniker till Älmhult

Plats
Älmhult
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 21 februari 2022
Ref:
5d71c410-ad74-4cb4-9b75-979d4223c2ab
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi söker dig som vill jobba med övervakning som Operatör/IT tekniker på stort internationellt bolag i Älmhult. Stimuleras du av att jobba med övervakning av stora, komplexa och internationella system? Trivs du med en kombination av arbete på plats och distans? Sök då detta lediga jobb!

På detta lediga jobb som IT-operatör får du möjlighet att ingå i teamet Operation Bridge och jobba med att övervaka och drifta affärskritiska system. Du blir en viktig nyckelspelare för organisationen och du får möjlighet att leverera en dygnet-runt bevakningstjänst. Du kommer få arbeta med incidentsamordning och samtidigt arbeta proaktivt för att säkerställa tillgången för företagets IT-tjänster. I din roll får du möjlighet att upptäcka och minimera effekterna av störningar och avbrott. Som operatör har du även en samordnande roll att interagera med andra supportteam och det ingår i din roll att arbeta med ständiga förbättringar och ett långsiktigt tänkande. Rollen kommer innebära en mix av arbete på plats på distans. Exakt fördelning av på plats och distans är ej bestämt i dagsläget utan bestäms av arbetstagarens situation.

Här får du möjlighet att jobba med:

 • Proaktiv övervakning och identifiering av hinder i IT-landskapet och du ansvar för koncernens samtliga affärs- och verksamhetskritiska system.
 • Engagerade och inspirerande kollegor som värdesätter en god gemenskap och ett gott samarbete.
 • Definierade processer för Event , Incident , Change och Problem Management .
 • Ny teknik och att utforska och utvärdera den för att öka innovation och produktivitet för optimering/modifieringar av nuvarande arbetssätt
 • Incidentsamordning och samverkan med Helpdesk och andra supportteam.
 • Första linjen support för incidenter.


Vi söker dig som har:

Vi söker dig som har ett gediget intresse för det holistiska IT-landskapet och dess kommunikation. Du ser värdet i långsiktigt tänkande och ständiga förbättringar för att nå framsteg. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och strukturerad. På jobbet trivs du med att arbeta såväl självständigt som i team. Du älskar att lösa problem och tar dig an arbetsuppgifter på ett drivet sätt med framåtanda. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar både engelska och svenska obehindrat, både i tal och i skrift. Du har en passion för att arbeta med högt tempo och en förmåga att agera snabbt under incidentkritiska lägen.

 • Goda kunskaper i ramverket ITIL, det agila ramverket och DevOps
 • Grundläggande kunskaper om design och arkitekturprinciper (microservices)
 • Grundläggande tekniska kunskaper.
 • Kunskaper inom Monitor och System Management-program som används på daglig basis.
 • Goda kunskaper om det holistiska IT-landskapet och kritiska flöden
 • Goda kunskaper om IT-drift praxis, standardverktyg och processer
 • Djup förståelse för hur du och teamet bidrar till kundens mål.
 • Det är extra meriterande om du har en akademisk utbildning inom IT.


Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och anpassade tjänster. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar hjälper vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, sina applikationer, sina molntjänster och sin cybersäkerhet. Vi växer och utvecklar såväl talanger som företag. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup. Läs mer på: www.experis.se

Kontaktperson

Vid frågor om tjänsten kontakta Sandra Nilsson, Kandidatansvarig på Experis, telefon 0470-745592 eller sandra.nilsson@se.experis.com . Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.experis.se.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb