CGI

Agil Projektledare/ScrumMaster ECom/webb

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J0921-1941
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu letar vi efter de där riktiga guldklimparna som inte bara är grymma på sitt jobb utan även vet att IT är mer än en fluga. Du är den där personen som alltid hittar de bästa apparna för "att göra-listorna", du vet de där som man kan dela med andra och som uppdateras direkt när man bockar av dem i appen. Vi älskar också sånt. Du ser snabbt vilka förbättringsåtgärder man kan göra i alla situationer - oavsett om det kommer till städrutiner, organisera lp-skivorna eller se över potentiella hinder i ett projekt.
Är du erfaren och driven inom webbområdet och brinner för agil utveckling och kvalitetsarbete med ständig förbättring som ledstjärna? Har du arbetat med webbprojekt och/eller e-handel baserad på Optimizely eller liknande plattformar? Just nu har vi behov av flera konsulter till vårt grymma ECom webbteam i Stockholm.
Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och samhället, och förutom fantastiska kollegor, så vågar vi lova dig - en flexibel arbetsplats där du kommer att få jobba med riktigt spännande uppdrag och projekt. Hos oss sätter vi laget före jaget. Vi är ledande inom digitalisering och använder oss av de senaste metoderna och modeller som baseras på branschstandarder.
Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi har förvaltningsåtaganden för flera fantastiska kunder där vi har ett agilt arbetssätt i förvaltningen. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden främst från våra lokala kontor, men även på plats hos våra kunder.

Att jobba som agil projektledare/Scrum Master på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kommer att leda ett team Optimizely-utvecklare i olika projekt och åtaganden.

Vi tror att du har
• Minst 3 års erfarenhet från agilt teamarbete som agil projektledare eller Scrum Master och känner att ständig förbättring är självklart för dig.
• Du förstår verkligen innebörden i det agila manifestot. Du brinner för teamets utveckling och har ett coachande förhållningssätt.
• Du har arbetat inom webbområdet några år, CMS och e-handel, gärna med Optimizely-plattformen (Episerver).
• Relevant högskoleutbildning eller annat som bedöms som motsvarande.
• För denna roll behöver du kunna svenska och engelska i tal och skrift och även vara öppen för att resor kan ingå i rollen när vår omvärld tillåter det.
Det är meriterande om du har:
Certifiering - Scrum Master, SAFe Scrum, agil projektledning eller liknande.
Erfarenhet av Optimizely (Episerver) och Litium

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb