CGI

UX design Ecom/webb

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J0921-1942
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu letar vi efter de där riktiga guldklimparna som inte bara är grymma på sitt jobb utan även vet att IT är mer än en fluga. Du är den där personen som alltid hittar de bästa apparna för "att göra-listorna", du vet de där som man kan dela med andra och som uppdateras direkt när man bockar av dem i appen. Vi älskar också sånt. Du ser snabbt vilka förbättringsåtgärder man kan göra i alla situationer - oavsett om det kommer till städrutiner, organisera lp-skivorna eller se över potentiella hinder i ett projekt.
Är du erfaren och driven inom webbområdet och brinner för agil utveckling och kvalitetsarbete med ständig förbättring som ledstjärna? Har du arbetat med webbprojekt och/eller e-handel baserad på Optimizely eller liknande plattformar? Just nu har vi behov av flera konsulter till vårt grymma ECom webbteam i Stockholm.
Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och samhället, och förutom fantastiska kollegor, så vågar vi lova dig - en flexibel arbetsplats där du kommer att få jobba med riktigt spännande uppdrag och projekt. Hos oss sätter vi laget före jaget. Vi är ledande inom digitalisering och använder oss av de senaste metoderna och modeller som baseras på branschstandarder.
Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi har förvaltningsåtaganden för flera fantastiska kunder där vi har ett agilt arbetssätt i förvaltningen. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden främst från våra lokala kontor, men även på plats hos våra kunder.

Vi ser att du har hunnit samlat på dig några års erfarenhet (3-4 år eller mer) inom området, med fokus på UX-design och att du är bekväm i rollen.

Vad gäller erfarenhet så tror vi att du bland annat:
• Har erfarenhet av förstudier och av UX-metodiker som till exempel målgruppsanalys och skapande av personas vilka bland annat svarar upp på vem som användaren är och dess användande av lösningen.
• Har också kunskap och erfarenhet av att hålla workshops och användartester samt intervjuer för att få goda underlag till dina lösningar.
• Har starkt designfokus och känsla för användarcentrerad design som omsätter krav och behov till
faktiska lösningsförslag för olika digitala plattformar såsom webb, mobil och surfplattor.
• Har erfarenhet av grafisk design och interaktionsdesign genom att skapa wireframes och/eller prototyper, samt informationsarkitektur enligt god UX-metodik.
• Har erfarenhet av agila projektmodeller som till exempel Scrum (ish), Kanban, LeanUX.
• Du är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga som har förståelse för komplexa flöden, beroenden och samband och som har en god kommunikativ förmåga.
• Du som söker får gärna vara bekant med ett eller flera UX/Design-verktyg såsom Axure, Creative Cloud, Sketch, Figma, Zeplin och InVision.
Vi ser att du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning för yrket inom UX/interaktionsdesign, grafisk design eller likvärdigt eller så har du en IT-inriktad akademisk examen med motsvarande kunskap erhållen genom arbetslivserfarenhet. Vi tror också att du har ett generellt stort teknikintresse och en vilja att utvecklas inom området.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb