CGI

Business Analyst/ Kravanalytiker, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J0921-1785
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill Du vara med och stötta våra kunder i rollen som Business Analyst/ Kravanalytiker? Trivs du i gränssnittet mellan affär, teknik och användare - och har du några års erfarenhet inom Retail? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Nu söker vi en erfaren Business Analyst/ Kravanalytiker till vårt team på Retail, som brinner för att vara länken mellan IT och verksamhet. Hos oss kommer du få jobba i utvecklande varierande konsultuppdrag hos några av de största bolagen inom Retail. Du kommer vara med och driva kundernas digitala utveckling som ansvarig för någon eller några av deras lösningar framåt.
Låter detta som något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare Thomas Oberländer, Director Consulting Services, på thomas.oberlander@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna roll får du jobba i ett dynamiskt team som växer, arbeta med den senaste tekniken, intressanta projekt och vara med och forma framtidens digitala värld.
Vi är ett team med högt i tak och med arbetsuppgifter som skapar nytta på riktigt.
Som Kravanalytiker/ Business Analyst kommer du att arbeta i varierande kunduppdrag i en dynamisk miljö där du blir en del av ett kompetent och professionellt team.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• vara länken mellan verksamhetens affärsbehov och IT
• analysera verksamhetens behov och bryta ner dem till konkreta och detaljerade krav på IT-system, miljöer, integrationer etc.
• kravställa på strategisk såväl som på operativ nivå
• planera, genomföra, dokumentera och följa upp workshops och andra aktiviteter för att
samla in verksamhetens krav
• etablera och utveckla goda relationer med olika stakeholders
• säkerställa att affärsproblem/behov beskrivs och förstås på rätt nivå
• delta i agila, tvärfunktionella team

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som Business Analyst/ Kravanalytiker söker vi dig som brinner för kvalitet och struktur.
Vidare har du erfarenhet från att arbeta kravfångst/ kravarbete och är van att arbeta i utvecklingsprojekt där du är länken mellan verksamhet och IT. Som person är du analytisk, kommunikativ och nyfiken.
Du kan flytande svenska och engelska samt har en akademisk examen.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• minst 2 års erfarenhet av att arbeta som Business Analyst eller kravanalytiker, med
kravspecifikationer och kravhantering
• du har goda kunskaper inom kravområdet avseende metoder, modeller och verktyg
• erfarenhet av att arbeta agilt
• du är certifierad i IREB eller motsvarande
• arbeta med att facilitera workshops
• det är meriterande om du har arbetat med SAFe

Vi söker Dig som har erfarenhet av och vill fortsätta arbeta med kravanalys och kravhantering, och tidigare har arbetat med att vara länken mellan verksamhet och IT.
Som person är du analytisk, kommunikativ, positiv och nyfiken. Du drivs av att hjälpa kunden att fånga och prioritera sina faktiska behov. Du brinner också för att skapa samsyn och du har även förståelse och insikt i att både detaljer och flexibilitet är nödvändigt.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan i dag!
Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb