CGI

Managementkonsult

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J1021-3780
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Drivs du av att effektivisera organisationer och lösa komplexa digitala och organisatoriska utmaningar? Har du arbetat som konsult eller i en linjebefattning och är ute efter nästa steg i din karriär? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som managementkonsult har du kunden i fokus och driver dem framåt i uppdrag som förstudier, framtagning av digital strategi, processutveckling, digitala transformationsprogram, organisationsutveckling och IT implementeringsprojekt. Du agerar i roller som t.ex. analytiker eller projektledare. Projekten sträcker sig i tidslängd från förstudier på 3 - 6 månader till större program som pågår en längre tid.

Dina framtida arbetsuppgifter

Din framtida arbetsplats

Inom affärsenheten Business Consulting arbetar vi med komplexa och utmanande uppdrag som ligger nära både IT och verksamhet. Våra anställda är en mix av seniora konsulter med flera års erfarenhet från både konsultyrket och linjeroller samt juniora konsulter som kommer via vårt traineeprogram CGI Selected, eller har kort arbetslivserfarenhet, ibland från andra konsultfirmor.

Vill du lära känna några från ditt framtida team? På länken nedan finns intervjuer med några av våra anställda där du kan läsa om vad de gör under dagarna och vad de tycker är bra med att jobba inom Business Consulting i Göteborg.

https://www.cgi.com/se/sv/karriar/cgi-goteborg-business-consulting

För att säkerhetsställa god sammanhållning i grupperingen har vi sociala aktiviteter i form av gemensam träning, afterwork, sportföreningar, frukostmöten, team-möten och liknande.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har:

Gärna 5 års relevant arbetslivserfarenhet
Akademisk examen inom IT, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
Språklig kompetens: Svenska och engelska
Erfarenhet som projektledare eller analytiker i projekt inom ett eller flera av följande områden: Digitalisering, transformation, organisationsutveckling, förändringsledning, strategiframtagning eller processutveckling

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

Erfarenhet och förmåga att på ett effektivt sätt kommunicera med såväl ledningsgrupper som anställda
Konsultarbete i roll som rådgivare, projektledare eller analytiker
Som person är du nyfiken, engagerad, initiativtagande, social och gillar nya utmaningar.

Mer om CGI

CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg med en global organisation i ryggen. Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak och finns alltid utrymme för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer.

På CGI erbjuds du ett spännande jobb, delägarskap, förmåner och balans mellan fritid och jobb. Vi vågar lova inspirerande möten, stora utvecklingsmöjligheter och personlig karriärplanering.

Läser du fortsatt här och tycker CGI verkar intressant? Sök då gärna tjänsten eller besök vår hemsida för ytterligare information om CGI som företag och hur vi arbetar för att hjälpa våra kunder på www.cgi.com/se/sv

Varmt välkommen med din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.