CGI

Teknisk Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J1221-4109
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Just nu söker Vi fler Tekniska delprojektledare som kan stärka upp vårt team inom Technical Projects & Consulting, där Teknisk delprojektledning inom infrastruktur, nätverk och driftorganisation är ditt fokusområde. Våra kunder finns huvudsakligen inom Datacenter driftområde med komplexa och affärskritiska lösningar.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som Teknisk delprojektledare inom Technical Project & Consulting kommer du att arbeta med Transformation och Transitions-projekt kopplat till framförallt kunder i vår driftorganisation. Du kan även komma att arbeta med utredningar, analyser och förstudier, där erfarenhet av Software Defined Networking i allmänhet samt inom Microsoft Azure eller AWS är meriterande

Vårt team är CGIs spets inom området där kvalitet, engagemang och professionalism är teamets grundstenar, och där dynamiken i gruppen bidrar starkt till vår framgång.

Det finns möjlighet att arbeta från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge, Västerås, Bromölla, Linköping, Norrköping.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har med fördel arbetat som tekniker själv, gärna inom nätverksområdet. Du har förståelse och erfarenhet av arbete med IT-infrastruktur och Datacenter drift.

Du är öppen och tydlig med hög social kompetens och har erfarenhet av att jobba i team. I ditt arbete som Tekniskt delprojektledare kommer du att ha täta kundkontakter och vara sammanhållande länk för våra interna tjänster och ansvara för att uppsatta aktiviteter genomförs. Du kommer att ha en varierande vardag, där laganda är avgörande för både din och teamets framgång. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför rollen kräver att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

I övrigt önskar vi att du har erfarenhet av:
• IT-infrastruktur/Datacenter drift
• Du har med fördel erfarenhet och intresse inom något eller några nätverksområden, såsom Routing/Switching/Brandvägg/VPN etc
• Vana att planera arbetet, hantera prioriteringar, säkra resurser för uppdraget och analysera kraven
• Erfarenhet att skapa och säkerställa att projektresurser genomför aktiviteter inom projektet
• Förändring är vår vardag, där din målmedvetenhet och driv säkerställer att projektets aktiviteter genomförs
• Ditt starka engagemang är en framgångsfaktor som fortsatt kommer göra dig framgångsrik på CGI, där kundnöjdhet, kvalité och just engagemang bidrar till din och CGIs framgång.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till john.kallersand@cgi.com.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb