CGI

SAP Consultant

Rekryterare
CGI
Plats
Västerås, Västmanland , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J1121-1584
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Känner du dig nyfiken på nya utmaningar och vill arbeta med ett affärssystem som är hjärtat i ett företags verksamhet för att upprätthålla produktivitet och vidareutveckling? CGI är ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser och vi har ett nära samarbete med SAP som Guldpartner. På den svenska marknaden är vi en av de största SAP-leverantörerna, med en aktiv nationell SAP practise där vi utbyter kunskap och erfarenhet med varandra.

Nu sker en renässans inom SAP med SAP S/4HANA, SAP Business Technology Platform, Embedded Analytics och digitalisering. Det innebär att företag som använder SAP står inför helt nya utmaningar och möjligheter. Vi söker nu erfarna SAP applikationskonsulter till vårt härliga team i Mälardalen.

I rollen som applikationskonsult inom SAP hos oss får du möjlighet att vara en viktig kugge i CGI:s leverans gentemot uppdragsgivare där du ingår i ett team med kunniga och sköna kollegor. Här får du möjlighet att hjälpa våra kunder effektivisera och utveckla sina affärsprocesser med hjälp av de möjligheter SAP som affärssystem ger. Vårt erbjudande sträcker sig över områden som bland annat S/4HANA, S/4HANA Cloud, SuccessFactors, User Experience, Ariba, och Concur, och vi arbetar med implementationsprojekt, processförbättringar och förvaltningsuppdrag i många olika branscher. Vi jobbar såklart även med kunder som ännu inte tagit steget till den nya SAP-plattformen. I vårt team finns det goda utvecklingsmöjligheter och det är bara du själv som sätter stopp för hur långt du kan utvecklas. Vi satsar på våra konsulter och lägger stort fokus på att våra medarbetare mår bra.
Du är redan SAP-konsult eller har arbetat som SAP key user, och i den rollen har du deltagit eller drivit utvecklings- eller förändringsprojekt. Om du inte redan arbetat med det nya från SAP är det viktigt att du är nyfiken på det och beredd att göra en kompetensresa.

Vi ser gärna att du har följande kompetens eller erfarenhet:
• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
• Svenska och engelska obehindrad i tal och skrift

Det är Meriterande om du har erfarenhet eller ett brinnande intresse för ett eller flera av följande processområden:

o Finans och Controlling (FI/CO)
o Produktion (PP)
o Logistik (MM, WM, EWM, SD)
o Underhåll (PM)
o CRM
o Utveckling (ABAP)
o BTP Business Tech Platform (SAP HANA Cloud Platform)
o BTP Architect
o Analytics
o RPA
o Integration
o User Experience (Fiori, Neptune)

För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa ett starkt samarbete.
För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Västerås eller Örebro.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig. På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till rekryterande chef Carina Lamberger carina.lamberger@cgi.com /tel 072-2205898

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb