CGI

Senior M3 Finans & Ekonomi konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Stockholm, Göteborg, Hela Sverige, Skåne , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J0421-2379
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI söker nu en Senior M3 finanskonsult för att stärka upp och utöka vårt M3-Finans konsultteam i Malmö!

Vi erbjuder en tjänst inom M3 där du har möjligheten att ta rollen som lösningsarkitekt, specialist och rådgivare hos våra kunder. Du har möjlighet ansluta dig till ett team som levererar ERP lösningar i allra högsta kvalitet till både lokala och globala aktörer.

Vi se till att du utvecklas tillsammans med våra seniora konsulter samtidigt som vi har kul på jobbet!

Dina framtida arbetsuppgifter

Inom M3 finans & ekonomi hos oss på CGI kommer ditt arbete omfatta produktkalkyler, anläggningsredovisning, internredovisning, leverantör- och kundreskontra samt extern redovisning. Vi ser även att du ansvarar för interaktionen med externa finansiella parter såsom kunder, leverantörer och banker.

Utmaningen och vad vi ser som extra utvecklande är att du kommer ta dig an fler rollen i dina uppdrag så som:

• Lösningsarkitekt
• Delprojektledare
• Applikationsspecialist (design & konfiguration)
• Processansvarig
• Rådgivare

I dina framtida uppdrag kommer du samarbeta med andra skickliga M3 konsulter från CGI, Vi arbetar i projektform eller i uppdrag hos kund hos kunder i Sverige och utomlands.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som Senior M3 finanskonsult söker vi dig som har gedigen erfarenhet av ERP systemet Infor-M3 Finans & Ekonomi. Det viktigt att du har tydlig förståelse av de finansiella processerna med tillhörande Infor-M3 affärslogik.

Du är en hjälpsam lagspelare som ständig strävar efter att förbättra dig själv och dina leveranser samtidigt som vi gärna ser att du har humor och vill ha kul på jobbet.

• God erfarenhet av Infor-M3 inom Finans & Ekonomiområdet
• God förståelse och erfarenhet av ekonomi och finansprocesserna inom ett företag
• Driv, affärsmässighet, kundfokus, samarbetsvilja, lösningsorienterad, förmåga att ta dialog med kunder och kollegor

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till jan.berggren@cgi.com

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb