CGI

Projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Kiruna, Gällivare, Norrbotten , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J0621-0439
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du den som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant? Tilltalas du dessutom av att hjälpa privata företag och offentliga verksamheter att förstå och ta tillvara på digitaliseringens möjligheter på riktigt?

Vår företagskultur präglas av uppmuntran, samarbete och medmänsklighet. Det är högt i tak med alltid utrymme att lyfta initiativ och nya idéer - tillsammans bygger vi vidare på vår enhet! Vi tror på att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och arbetar aktivt med frågan, varje dag. Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt.

Vi söker nu en erfaren Projektledare som vill växa med oss och förstärka vårt team i Malmfälten med placeringsort i Gällivare eller Kiruna.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som projektledare på CGI kommer du att finns med i hela projektflödet från tidig planering till genomförande och leverans. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att förbereda och genomförande av projekt, att finnas med vid implementation och leverans av projekt. Projekten kan vara både stora och små och finns hos både privata och offentliga aktörer.

Med ditt team kommer du vara en partner som genom god verksamhetsförståelse agerar proaktivt och utvecklar långsiktiga lösningar tillsammans med våra kunder. Ni är ett stöd för våra kunder i utvecklingen av förmågan att hantera förändring, skapande av innovationskraft och att bli mer snabbfotade och agila.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen söker vi dig som har erfarenhet av digitalisering samt har arbetat med projektledning för implementation av tekniska lösningar samt antingen test- eller kravarbete. Du sätter kunden i fokus och söker alltid vägar för att hitta den bästa lösningen.

Vi önskar även att du har:
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
- Erfarenhet av att driva digitaliserings- och utvecklingsarbete som verksamhetsutvecklare, projektledare eller agil coach.
- Akademisk examen inom IT, civilingenjör, civilekonom eller motsvarande
- Förmåga att kommunicera obehindrat i professionella sammanhang, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
- Viljan och förmågan att arbeta med kund- och affärsutveckling kombinerat med konsultuppdrag

De uppdrag som du kommer vara aktuell för kan kräva att du behöver genomföra och godkännas i en säkerhetsundersökning i enlighet med den svenska skyddslagen. Utdrag från Polisens belastningsregister kan komma att krävas. Det är ett krav att du har minst B-körkort.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi hanterar ansökningar löpande. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till petri.rajaniemi@cgi.com.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.