CGI

RPA Konsult, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 12 mars 2022
Ref:
J0921-0459
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu Dig som är RPA-konsult och vill arbeta med Power Automate, Blue Prism eller UiPath!

Är du en visionär som är redo att spela en viktig roll i nästa våg av teknisk innovation och att vidare lyfta våra kunder till nästa nivå?
Just nu letar vi på CGI efter fler duktiga och passionerade personer till vårt Intelligent Automation-team i Stockholm för positionen som Robotic Process Automation-konsult (Power Automate/UiPath/Blue Prism). Här blir du en värdefull kugge i ett växande team med siktet inställt på att vara den största aktören inom robotics och smart automatisering.

Vi fokuserar på att lösa våra kunders mest kritiska utmaningar genom användning av RPA, Analytics, Machine Learning och andra typer av low code plattformar.

Här får du chansen att ansvara för och arbeta brett i våra uppdrag och projekt; hela vägen från att hjälpa kunderna med att starta sin automationsresa med RPA till att implementera och skala upp fullutvecklade Intelligent Automation-program, där man kombinerar RPA med andra kognitiva tekniker för att skapa intelligenta lösningar som ser trender och lär sig av sina misstag.

Har du några frågor om rollen, kontakta gärna Alexander Lepp, Head of Intelligent Automation, på alexander.lepp@cgi.com

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du ha chansen att ansvara för flera olika delar och aspekter gällande smarta automationslösningar. Du kommer exempelvis:
- arbeta med rådgivning på strategisk nivå mot kund

- erbjuda mentorskap och agera bollplank mot företag

- utbilda personer som befinner sig i förändringsresan

- kartläggning och utvärdering av processer

- design, utveckling, test och produktionssättning av robotar (Microsoft Power Automate, Blue prism eller UiPath).

Detta är en otroligt spännande roll där du förväntas ha stor grad av eget ansvar, ha många kontakter och driva arbetet mot flera olika delar av organisationen.
Det är den perfekta rollen för den ständigt nyfikna personen som brinner för lära sig nytt, som vill arbeta i teknikens framkant och vill kombinera fokus, teknik, process och människa i samspel!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är självgående som trivs med att ha stort ansvar att driva saker framåt. Då rollen ställer stora krav på att hantera både kund och personer på en förändringsresa så ser vi det som extra viktigt med god kommunikationsförmåga och lyhördhet. En god social förmåga är A och O, där vi exempelvis ser en god och tydlig kundkontakt som en viktig markör för detta.

Du har tidigare erfarenhet inom RPA-lösningar men är fortfarande hungrig och nyfiken att kontinuerligt utvecklas inom detta snabbföränderliga område. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska.
Vi ser att du har:
• +2 års erfarenhet av att arbetat hands on och utvecklat RPA-lösningar med Microsoft Power Automate, UiPath eller Blue Prism

Vi blir särskilt glada om du har erfarenhet av att arbeta med:
• utveckling och programmering i exempelvis .NET, C#, JavaScript, Java, Python etc.
• Microsoft Power Apps
• SQL, Splunk
• AI/ML-teknologier, samt
• Erfarenhet av att arbeta agilt (ex Scrum, SAFe).

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Mer om rollen
Vi ser fram emot att höra från dig! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till rekryteringsspecialist Annika Pettersson, på annika.pettersson@cgi.com
Resor ingår i rollen.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb