Utvecklare C# .NET till Adlibris i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 januari 2022
Stängs
den 10 februari 2022
Ref:
99BF1236-A47D-4A72-9DC5-92D1AE468DBB
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du påverka och utveckla framtidens lösningar hos en av Nordens största e-handelsbolag? Välkommen till oss på Adlibris!

Hos Adlibris i Stockholm välkomnas du in i vår entreprenöriella miljö där du jobbar verksamhets-nära med skickliga kollegor. Vi växer och du erbjuds här en varierande vardag där du har möjlig-het att driva förändring och påverka vår fortsatta utveckling framåt!

VI ERBJUDER DIG

Adlibrisgruppen befinner sig i en spännande fas. Här finns mycket att göra och du inkluderas i resan mot en mer kundorienterad IT-organisation. Hos oss erbjuds du:
  • En IT-organisation med självorganiserande utvecklingsteam där vi tillsammans hjälps åt att nå våra uppsatta mål och visioner.
  • Att bli en del av en organisation med familjär och entreprenöriell kultur som ständigt strävar efter utveckling och förnyelse
  • Möjligheten att få vara med på en spännande expansionsresa där du får vara med och utveckla framtidens lösningar för en av Nordens största e-handelssajter
  • En arbetsplats som är mån om god balans mellan arbetsliv och fritid och som erbjuder dig förmåner som flextid, gym på arbetsplatsen och friskvård på arbetstid

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som C# .Net-utvecklare kommer du att tillhöra teamet Produkt och Inköp som utgör kärnan för att skapa framtidens lösningar för Adlibris kunder. Med över 15 miljoner titlar är de i en spännande position där du kommer bli en del av ett prioriterat område med arbete med deras masterdata.

Du och teamet utvecklar och tillhandahåller masterdata för produkt samt en lösning för inköp. Den tekniska miljön består av C#.Net Core, SQL samt APIer såväl internt som mot externa leverantörer. Vi utvecklar Azure Functions och App Services för att bygga vår tjänstearkitektur. Vi är en transaktionstung organisation med mycket data där du får möjlighet att arbeta med utformandet av hur vår masterdata ska tillhandahållas på bästa sätt för Adlibris framåt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Ditt team består i dagsläget av ytterligare fyra utvecklare. Ni är en del av IT-organisationen på 60 medarbetare och jobbar agilt med fokus på samarbete, och hållbara lösningar. Föru-tom närmaste teamet interagerar du med andra utvecklingsteam, arkitekt och produktä-gare. Adlibris sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och kan erbjuda god work-life balance med bra förmåner som bland annat inkluderar flextid, gym på arbetsplatsen och friskvård på arbetstid.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen har du har du ett par års erfarenhet av utveckling inom C# .Net Core. Du har tidigare utvecklat APIer gärna i produktionskritiska system. Utöver det har du även erfarenhet av SQL och Azure DevOps med fördel Azure Functions och App Services. Har du tidigare arbetat inom e-handel och logiskt och med Git, React, Typescript är det meriterande.

Som person är du en kommunikativ, social person som trivs att samarbeta med andra. Du delar gärna med dig av din kunskap och tycker om att arbeta med andra mot gemensamma mål och förstår vilket ansvar och aktiviteter som krävs för att skapa bra arbetsmiljö. Det är viktigt att du har förmåga att identifiera problem och kommer sedan med flera förslag på alternativa lösningar och tillvägagångsätt. Vi tror vidare att du är nyfiken och motiveras av en arbetsplats och kultur där du får vara initiativtagande och vara med och driva förändring.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb