Nätverkstekniker sökes till Västerås!

Plats
Västerås
Annonserat
den 12 januari 2022
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
b320ae56-3108-485b-9aec-746b0737c5b0
Kategori
Nätverk
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker just nu efter en ny stjärna som vill arbeta som nätverkstekniker hos vår uppdragsgivare inom energibranschen. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Ort: Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du att arbeta med daglig drift, nätverksutveckling och projektledning tillsammans med ett kompetent gäng på 6 personer. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med drift, underhåll, utveckling och felsökning av nätverk för kunds räkning samt ansvara för att nätet har en hög tillgänglighet. Du kommer att arbeta på ett svenskt, spännande och väletablerat företag i Västerås som är verksamt inom energibranschen.

Beredskapstjänstgöring kan komma att förekomma.

Din profil
Till den här rollen söker vi dig som:
  • Har erfarenhet som NOC-tekniker/kommunikationstekniker/nätverkstekniker.
  • Har erfarenhet av felsökning av nätverk.
  • Har erfarenhet av att jobba med drift, underhåll och felsökning i IT-system samt komplexa kommunikationslösningar i större nätverk.
  • Kan tala och skriva obehindrat på svenska.
  • Har B-körkort.

Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Dina kunskaper inom daglig drift, nätverksutveckling och projektledning är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av Ciscos nätverksutrustning (routing/switching) och trådlösa plattformer samt erfarenhet av Waystreams nätverksprodukter. Det är ytterligare meriterande om du har erfarenhet av processorienterat och metodiskt arbetssätt enligt ITIL och Ciscocertifiering.

Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav!

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb