Cloud Solution Architect till Visolit

3 dagar kvar

Rekryterare
Visolit
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 12 januari 2022
Stängs
den 24 januari 2022
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med cloud-miljöer i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Till Visolit söker vi nu en Cloud Solution Architect. Visolit fortsätter satsa på molnet med en tydlig strategi – Public Cloud First. Detta är en nyckelroll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa.

Hos Visolit erbjuds du en spännande tjänst på ett företag som är marknadsledande inom molntjänster, digitalisering och säkerhet, där du i rollen som lösningsarkitekt får omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och trevliga kollegor.

Om rollen

Som Cloud Solution Architect driver och utvecklar du Visolits kunder framåt och uppåt genom kvalificerat designarbete, effektiva tekniska uppsättningar och förändringar i Visolits kunders cloud-miljöer, där ditt primära tekniska fokus är Microsoft Azure. Du kommer arbeta strategiskt såväl som operativt, med uppgifter så som arkitektur/design, rådgivning samt agera stöd till tekniska konsulter och projektledare. I projekt av mer komplex karaktär kommer du också arbeta hands-on med tekniken.

Beroende på kunduppdrag kan tjänsten vara placerad ute hos kund (Stockholm) men primärt arbetar vi tillsammans från Visolits nybyggda kontor i Solna (precis intill Solna station). Du blir en del av konsultgruppen Cloud Solution Architecture som rapporterar till Customer Delivery Sweden.

Med visionen: "Your vision is our mission" erbjuder Visolit en utvecklande tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande möjligheter framöver. Din ambition att arbeta nära tillsammans med våra kunder, din tekniska kompetens och din förmåga att driva förändring värdesätts. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa och trivsel på arbetsplatsen.

Är det här du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som teknikkonsult. Du har en bred kompetens men är teknisk specialist på Microsoft infrastruktur- och plattformstjänster inom Azure. Antagligen har du arbetat med Azure Migrate, Azure Active Directory och/eller Disaster Recovery i Azure. Vi ser också att du har erfarenhet av att hantera förändringar i komplexa IT-miljöer.

Vidare ser vi gärna att du har eftergymnasial IT-utbildning samt erfarenhet av, eller ambition att utvecklas vidare, som lösningsarkitekt. Goda kunskaper inom Azure DevOps, Azure Pipelines och ARM-templates samt YAML är meriterande. Det är starkt meriterande om du inom de två senaste åren har relevanta certifieringar inom Azure.

Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du drivs av och tycker om att ha en tät dialog med kunder såväl som kollegor. Vidare tror vi att du som person har ett stort intresse av att ständigt lära dig nya saker med fokus på att hitta lösningar som gör arbetslivet lättare för våra kunder. Du bör vara van vid att arbeta självständigt och att leda arbetet med att ta fram tekniska lösningar tillsammans med andra specialister inom och utanför teamet. Vi ser att du som person har en säljande attityd där kundens bästa alltid är i fokus.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. Vid frågor, kontakta Senior Rekryteringskonsult Lynn Sjöberg på 08-120 50 431.

Välkommen in med din ansökan!

 

KontaktpersonLynn Sjöberg Westander

Tjänstens omfattning Heltid

Anställningsform Permanent

Placeringsort SOLNA

Liknande jobb

Liknande jobb