Adlibris i Stockholm söker Tech Lead

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 januari 2022
Stängs
den 11 februari 2022
Ref:
4612ECFC-9936-4F12-9142-6C154E168BF4
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Möjliggör en av Nordens största e-handelssajters tekniska förflyttning och påverka vägen framåt hos oss på Adlibris!

Som en del av Produkt & Inköp involveras du som Tech Lead i hjärtat av vår affär och blir en del av ett av Adlibris viktigaste områden. Var med på vår resa framåt genom att skapa inspirerande och personaliserade shoppingupplevelser för våra kunder!

VI ERBJUDER DIG
  • Att bli en del av en organisation med familjär och entreprenöriell kultur som ständigt strävar efter utveckling och förnyelse
  • En teknisk komplex miljö med mycket integrationer och höga krav på tillgänglighet
  • En välkomnande miljö där du som nyfiken utvecklare har möjlighet att skapa något stort
  • En central roll i vår fortsatta resa som Nordens största e-handel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Tech Lead för teamet Produkt och Inköp är du både operativ i utvecklingen med C#.Net Core och säkerställer att lösningarna går i linje med de arkitekturella riktlinjer som du är involverad i att ta fram. Teamet utvecklar och tillhandahåller masterdata för produkt samt ett inköpssystem. Vår tekniska miljö består av C#.Net Core, SQL samt APIer såväl internt som mot externa leverantörer. Vi utvecklar Azure Functions och App Services för att bygga vår tjänstearkitektur. Vi är en transaktionstung organisation med mycket data där du som Tech Lead är med i utformandet av hur vår masterdata ska tillhandahållas på bästa sätt för Adlibris framåt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av IT- organisationen som är 60 personer. Som en del av området Produkt & Inköp består ditt närmsta team av fyra utvecklare. Ni jobbar agilt mot affären med fokus på samarbete och hållbara lösningar. Du kommer ha regelbunden kontakt med andra Tech Leads och vår arkitekt, samt även utvecklare från andra team, produktägare och kollegor från affärsorganisationen. Vårt mysiga kontor ligger centralt på Sveavägen 56, och vi jobbar både på plats och remote.

MER OM DIG

Vi söker dig som är utvecklare eller Tech Lead inom .Net idag och trivs med att både jobba operativt och strategiskt. Du behöver framförallt ha god erfarenhet av utveckling med C#.Net Core eftersom den största delen av vår utveckling är backend. Är du fullstack-utvecklare med kunskaper i JavaScript, React, Typescript och Node så är det positivt. Vi använder Azure Functions och App Services som vi hanterar i Azure Devops, så det behöver du också kunna. Du behöver också ha utvecklat APIer. Det är positivt om du har erfarenhet av transaktionstunga och affärskritiska miljöer och med ett modernt säkerhetstänk. Du är intresserad av arkitektur och "Clean code".

Som person tycker du, liksom vi, om att samarbeta, trivs med att dela med dig av kunskap och uppskattar att få ta egna initiativ. I rollen kommer du få nyttja din kommunikativa förmåga då du samverkar med många kollegor inom Adlibris och ser helheten ur ett tekniskt perspektiv.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb