CGI

Utilities Lead, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 13 januari 2022
Stängs
den 14 mars 2022
Ref:
J0921-0171
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker nu Dig som vill ansvara för att bygga upp enheten Utilities för Retail Consumer Services i Stockholm.
Här får Du möjlighet att utveckla ditt nätverk inom energi-branschen med dina kunskaper inom Business Development och sälj.
CGI har redan en stark position på vissa kunder inom energisektorn runt om i Sverige och nu önskar vi kraftsamla och bygga en egen ny resultatenhet i Stockholm.

Framtida arbetsuppgifter
I rollen som Utilities Lead kommer du från befintliga affärer ansvara för att bygga upp vår nya Utilities-enhet i Stockholm. Du kommer att arbeta med att driva försäljning och till viss del marknadsföring av våra produkter och tjänster mot utility-branschen i Sverige.

Som Utilities Lead kommer du att ansvara för att bygga upp CGI:s kompetens inom energibranschen i Stockholm.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• affärsutveckling
• försäljning
• personalansvar på sikt

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Vi söker Dig som har flera års arbetslivserfarenhet från Utilities-branschen där du har ett brett kontaktnät och du har en god förståelse av energibranschen.

Vidare har Du lång erfarenhet av Business Development och försäljning och försäljning inom IT och/eller Management Consulting.

Vi önskar att du har erfarenhet från/inom:
• Utilities-branschen
• Flera års arbetslivserfarenhet som konsult och ledare
• Säljansvar

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan i dag då urvalet sker löpande.
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Christian Haeger, Senior Vice President Consulting Services, på christian.haeger@cgi.com

Mer om tjänsten:
Din placeringsort är Stockholm.
Resor ingår i rollen.
Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vi ser fram emot att höra från dig!

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm och på så sätt är CGI det globala företaget med den lokala förankringen. CGI grundades 1976 i Kanada, har sitt huvudkontor i Montreal och är noterat på börsen. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb