Ledigt jobb som first line supporttekniker i Östersund!

Plats
Östersund
Annonserat
den 13 januari 2022
Stängs
den 20 februari 2022
Ref:
4d34dd2f-8ac0-49da-8899-3e191623bb21
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Brinner för service och vill utvecklas inom IT Support? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi på Experis letar just nu efter nya stjärnor som vill jobba med support, vi söker dig som eventuellt är i början på din karriär som first line supporttekniker hos en av våra kunder i Östersund. Vänta inte med din ansökan!

Ort: Östersund
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning:
100 %
Arbetstider:
Skiftgång

Arbetsuppgifter
Som first line supporttekniker kommer du att arbeta på ett internationellt och framgångsrikt företag i Östersund som är verksamt inom IT. I rollen kommer du framför allt att ge teknisk support över telefon och mail. Du kommer att lösa inkommande ärenden och hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer, telefoner eller system och administrera konton och behörigheter till olika system.

Vi lägger väldigt stor vikt vid att hitta rätt person för det här jobbet - tveka inte att skicka in din ansökan även om du inte uppfyller exakt alla krav!

Din profil
Den här tjänsten passar dig som är mycket serviceinriktad och tycker att det är spännande att arbeta med first line support och problemlösning.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier. Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med kund och dina kollegor. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från arbete inom Servicedesk. Du har även gymnasiekompetens, med fördel inom IT.

Du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser B-körkort som mycket meriterande då det kan förekomma resor i samband med utbildningar.

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner.

Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb