Tekniker inom IT Operations

Plats
GÖTEBORG
Annonserat
den 13 januari 2022
Stängs
den 18 februari 2022
Ref:
202200255
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta i en spännande, omfattande och driftskritisk IT-miljö med arbetsplats mitt i centrala Göteborg? Då kan detta vara något för dig! Centric söker just nu en senior tekniker inom IT Operations som trivs i en omväxlande miljö med en stor bredd av olika produkter att tillgå.

Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Varierande arbetsuppgifter

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker inom IT Operations kommer du att tillhöra ett team på 7 personer exklusive en team leader där ni tillsammans arbetar med övervakning, drift och utveckling av IT-miljön. Arbetsuppgifterna är av stor variation och du kommar att arbeta både i team och självständigt. Du kommer löpande vara involverad i projekt som rör verksamheten men du kommer även att driva förbättringsprojekt för externa parters räkning.

I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande delta i förbättringsprojekt för intern räkning i form av utveckling av rutiner och ITIL-processer.

IT-miljön är övervägande Windows- men även Linux-baserad. Det är en bred roll där du arbetar med IT-säkerhet (brandväggslösningar och antivirus), nätverk, produkter som IIS webbserver, DNS, övervakning av servermiljöer, databaser (MS SQL, MySQL, Postgres), backuper, virtualisering, molntjänster och automatisering.

Beredskap ingår enligt löpande schema.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och här van med att arbeta i en driftskritisk IT-miljö. Du är en generalist och har med fördel berört flera av de områden som benämns i ovan arbetsbeskrivning, men du behöver inte vara en expert. Det är meriterande om du har extra erfarenhetstyngd inom databaser (ex. optimering) och/eller Linux.

Som person har du en hög självständighet när det kommer till att slutföra arbetsuppgifter och tilldelade projekt men du trivs samtidigt i en miljö där du är en del av ett team och har ett tätt samarbete med dina kollegor. Du är generös när det kommer till att dela med dig av dina kunskaper samt är kvalitetsinriktad, noggrann och målmedveten. Då IT-miljön i många fall är unik kommer du här att kunna fortsätta att utvecklas och bygga din kompetens inom IT.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb