Systemadministratör inom Windows

Plats
MALMÖ
Annonserat
den 13 januari 2022
Stängs
den 18 februari 2022
Ref:
202200246
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Till ett uppdrag hos vår kund i Malmö söker vi en systemadministratör som har ett stort intresse för IT i allmänhet och Windows i synnerhet. Vi ser gärna att du har några års erfarnhet av att arbeta som supporttekniker eller systemadministratör inom Windows. Har du även arbeta med Linux är det meriterande.

Start omgående fram till slutet av sommaren 2022 - med chans till förlängning.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Uppdraget består av daglig drift, support och administration av IT-miljöer. I huvudsak är du ansvarig för att hantera och felsöka inkommande incidenter och beställningar. Du kommer blir en del av ett team som ansvarar för den dagliga driften.

Din profil och kvalifikationer

Vi eftersöker en systemadministratör med följande erfarenheter:

  • Grundläggande kunskaper om Windowsmiljöer (server och klient)
  • Applikationsinstallationer
  • Klientinstallationer
  • Active Directory


Meriterande
  • Grundläggande kunskap i VMware
  • Grundläggande kunskap i Linux


Uppdraget omfattas av försvarssekretess (RK2), vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och godkännande av säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Liknande jobb

Liknande jobb