2nd line supporttekniker till Trafikverket i Borlänge

Plats
Borlänge
Annonserat
den 13 januari 2022
Stängs
den 19 januari 2022
Ref:
a1751c33-683f-4f60-9414-33c9874107e2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du erfarenhet av att arbeta med teknisk support och vill vidare i karriären? Vi på Experis söker just nu dig som vill ta dig an ett uppdrag som 2nd line supporttekniker på Trafikverket i Borlänge. I rollen kommer du att arbeta med second line support och IT-relaterade problem. Låter det intressant? Ansök redan idag!

Ort: Borlänge
Start: 01/03-2022
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos vår spännande kund i Borlänge där du kommer att arbeta med second line support på plats samt på distans. Mer specifikt innebär det att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare, med hård- och mjukvara gällande datorer och telefoner. Rollen innebär även att ansvara för lagerhållning av reservdelsutrustning på kontor samt vara tekniskt stöd vid större digitala möten. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Vem är du?
För att söka den här tjänsten bör du ha minst ett års erfarenhet av arbete inom second line support. Du har även tidigare erfarenhet av att arbeta med MDM-lösningar. Vi utgår från att du är en trevlig person med ett starkt driv som har lätt för att samarbeta med andra. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du talar och skriver svenska utan problem.

Om du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område är det meriterande. Tveka inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller exakt alla krav - vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att vara konsult hos Experis
Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet
Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Liknande jobb

Liknande jobb