On-sitetekniker till uppdrag i Stockholm!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 januari 2022
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
41bb5035-3204-4ea6-bcd9-c4e42258b9fd
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


On-site tekniker på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Stockholm behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar möjligheten att utvecklas och mötet med olika typer av människor. Du kommer att bli anställd av oss på Experis, så välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare, administrera konton och behörigheter till olika system och arbeta med teknisk service och problemlösning mot företagskunder. Du kommer även att hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer och telefoner eller system. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen krävs det att du har goda kunskaper inom tekniska ärenden, uppföljning och IT-relaterade problem. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Erfarenhet av Active Directory och Office 365 är viktigt för denna tjänst, likaså erfarenhet av arbete med server och nätverk.

Du har en hög teknisk kompetens och har flera års erfarenhet av:
  • Support på andra linens nivå inom workplace/infrastruktur
  • ärendehanteringssystem och fjärrstyrning
  • Mjukvaruinstallationer och licenshantering
  • Windows 10, drivrutinsproblem och OS-relaterade fel
  • Hårdvara och kringutrustning

Det är meriterande om du har erfarenhet av Citrix, Sharepoint, Microsoft InTune och digitalisering av IT-miljö.

Vidare ser vi att du är en stabil person som inte är rädd för att ta ansvar och leda en grupp.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Är det dags för något nytt? Hitta vägen till drömjobbet

Letar du efter nya utmaningar och utveckling? Med Experis Career Accelerator visar vägen till drömjobbet genom att erbjuda kostnadsfria digitala utbildningar baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa redan idag på Experis.se.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Philip Erlandsson på philip.erlandsson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb