Nu söker vi utvecklare till Södra i Växjö

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
cb9dd59a-5082-4771-af9b-b5b9074e6822
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Söker du efter nya utmaningar som utvecklare inom RPA/Automation? Nu har du möjligheten att bli en del av Södras drivna team i Växjö med stora möjligheter till utveckling. Låter det intressant? Läs vidare!

Utvecklare till RPA/Automation

I skogen växer framtiden. Här hittar vi morgondagens lösningar för ett hållbart och biobaserat samhälle. Men vi hittar också en traditionell bransch i förändring. Vi på Södra-IT är på en förändringsresa driven av möjligheterna med avancerad dataanalys, mobila arbetssätt, agilitet och ett starkt kulturbyggande. Vår utgångspunkt är maximerat värdeskapande med hjälp av modern teknik.

Det är en resa där vi vågar bryta ny mark, göra fel och försöka igen. Vi som har klivit ombord tror starkt på kreativitet och delegering av ansvar till våra team för att de ska vara självgående i så stor utsträckning som möjligt med eget mandat. Vi arbetar med den absolut senaste tekniken och de skarpaste verktygen inom data science, cloud, DevOps, och automation och har ett väl utvecklat partnersamarbete med ledande leverantörer som utvecklas tillsammans med oss.

Om arbetsuppgifterna

Som utvecklare till avdelningen för processautomation arbetar du tillsammans med ett team på fyra andra utvecklare för att säkerställa att Södras automatiseringsprocesser ligger i framkant. Teamets utvecklingsarbete präglas av ett agilt arbetssätt där leverans, utveckling och förbättringar sker i korta iterativa cykler med hög anpassningsbarhet för att möta organisationens och omvärldens krav.

Du kommer vara aktiv i hela värdekedjan, från processkandidat till utveckling och underhåll. Arbetsuppgifter kan innehålla:
 • Dialog med verksamheten kring behov och begränsningar
 • Stötta - och stöttas av - teamet i det dagliga arbetet
 • Vara med och förbättra teamets interna processer
 • Utveckla din tekniska förmåga inom ett snabbt växande område
 • Vara med och utveckla vårt Automation Center of Excellence - en central punkt för processautomation där alla nödvändiga färdigheter finns representerade
 • Inspirera, utbilda och hjälpa medarbetarna med frågor och framdrift kring processautomation
 • Skapa synligt värde

Din erfarenhet

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av systemutveckling, gärna inom området RPA/Automation. I ditt arbete nyttjar du mjukvaror såsom UiPath, Visual Studio och Azure DevOps.

Vi tror att du har goda kunskaper inom följande:
 • C# (.NET)
 • Visual Studio
 • Git
 • Azure Devops (eller motsvarande till exempel Jira)
 • Agila arbetssätt
 • UiPath eller annat RPA-verktyg
 • Build & Deploy pipelines
 • Testning (inom RPA) Meriterande

Som person är du målinriktad och driven i ditt arbete. Du är en problemlösare som på ett lugnt och metodiskt sätt planerar och strukturerar dina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vidare är du också kommunikativ och kan arbeta tillsammans med andra teammedlemmar och samarbetspartners på ett värdeskapande sätt där vi växer och utvecklas tillsammans.

Tjänsten är placerad på Södras huvudkontor i Växjö och är en tillsvidareanställning på heltid. En större del av arbetet kan utföras på distans.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Södra med Experis IT, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Luka Jovovic på 072-205 88 87, luka.jovovic@se.experis.com .

Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot Din ansökan!