Teamleader och it-specialist inom drift sökes i Östersund

Rekryterare
Atea
Plats
Östersund
Annonserat
den 11 oktober 2021
Stängs
den 28 februari 2022
Ref:
148257
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Tycker du att det är kul att arbeta i en driftorganisation som förespråkar fortbildning och utveckling och där du får arbeta långsiktigt med kunder? Vi på Atea Managed Services (AMS) har ett uppdrag att leverera en stabil och kostnadseffektiv tjänsteleverans. Det innebär såväl leveranser från Ateas eget datacenter, som fjärrdrift av lokala installationer i kundens datacenter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som IT-specialist på Atea kommer du arbeta med dagliga drift av Windows, Linux, virtualiseringsplattformar, Office365, lagring och backup samt deltid även agera som teamleader för en grupp specialister. Du kommer att jobba till större delen av din tid mot en av våra större kunder.

Du kommer även
  • Vara den som leder gruppen i det dagliga arbetet.
  • Vara delaktig i planering av arbetet.
  • Delta i möten med kunden.
  • Vara en viktig kugge i kundteamet.

Du erbjuds ett utvecklande arbete där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Vad söker vi hos dig?

Kanske har du tidigare arbetat som konsult men lockas av att arbeta mer långsiktigt med dina kunder samt jobba mer i team. Vi ser att dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som it-specialist på AMSär du en person som alltid sätter kunden i fokus, är lösningsorienterad och levererar på tid men även tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du har god förmåga att samarbeta med inom teamet eller den omgivande organisationen.

För att lyckas i tjänsten bör du ha följande kunskaper:
  • Hantering av Windows server.
  • Hantering av MS365.
  • Du har arbetat som teamleader eller har motsvarande egenskaper.

Meriterande är om du har kunskap om drift av Linux.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Forss, funktionschef i Östersund, via r ichard.forss@atea.se alternativt telefonnummer 063-140806. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb