Klientspecialist

Plats
STOCKHOLM
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 23 februari 2022
Ref:
202200337
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På uppdrag av en av våra kunder i Stockholm söker vi nu en Klientspecialist som vill bli en del av företaget och som vill vara med och bidra till bättre IT-lösningar som gör skillnad för företagets kunder! Är du deras nya kollega?

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos vår kund.

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Klientspecialist kommer du bli en del av ett team som säkerställer att företagets arbetsplatsleveranser uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar, utveckling och ny teknik. Dina närmaste kollegor är ett sammansvetsat team med hög kompetens.

Du kommer att:

 • Vara en teknisk expert inom området
 • Ta fram proaktiva och tekniska förslag, se möjligheter samt åtgärder
 • Förvalta och utveckla kunders miljöer
 • Arbeta med supportärenden och projektaktiviteter


Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom en liknande roll eller har motsvarande utbildning inom flera av områdena nedan:

 • Klientmanagering (Microsoft Endpoint Manager, Intune & SCCM/CM)
 • Windows deployment
 • Applikationspaketering
 • Active Directory & Group Policy


Meriterande kunskaper / erfarenheter:
 • Klientvirtualisering
 • ITIL
 • PowerShell
 • MSSQL


Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation. Vidare ser vi gärna att du har en utpräglad servicekänsla och är en person som tar ett stort ansvar för såväl din egen prestation som för våra kunder. Vi ser det som självklart att du har ett brinnande intresse för teknik. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara en del av ett team. Du trivs i en roll med tät kundkontakt och du har lätt att prata med olika typer av människor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om kunden

Hos vår kund får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken och vara med på en spännande tillväxtresa. De är ett bolag med entreprenöriella rötter och en kultur som präglas av flexibilitet och samarbete. Företagets mål är att deras kunder - här i Norden och internationellt - ska se dem som en ledande partner för digital transformation.

De är inkluderande och strävar efter genuint samarbete där de arbetar mot gemensamma mål. Inom bolaget finns stora möjligheter till utveckling och de står bakom dig när du vill lära dig mer - inom ditt specialområde, ledarskap eller nya områden. Du är också en del av ett ambitiöst och innovativt företag, vilket innebär att förbättra, testa, utvärdera och våga ändra hur de gör saker är viktiga ingredienser och de är övertygade om att det är så de utvecklas. We're not big blue. We're yellow.

Liknande jobb

Liknande jobb