Business intelligence med marknadsfokus

Plats
Göteborg
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 23 februari 2022
Ref:
cdc995e9-f3a6-44d4-bebd-aac3e41a7f68
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi söker nu en kompetent Business intelligence som vill vara med och bidra till företagets framgångar. Jobbet innebär såväl en chans att få ovärderlig arbetslivserfarenhet som en möjlighet att få arbeta på en stimulerande arbetsplats tillsammans med trevliga kollegor. Låter det här rätt för dig? Sök jobbet idag!

Att vara konsult hos oss på Experis
Du får vara med och bidra till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Vad innebär jobbet som Business intelligence?

Som Business intelligence kommer du i huvudsak att arbeta med analysarbete, databasutveckling och att hitta samt hantera stora datamängder. Mer specifikt kommer du att ta fram för verksamheten relevant data för att sedan sammanställa, analysera och beräkna. På daglig basis kommer du följa och analysera organisationens utveckling i förhållande till marknaden samt utifrån detta föreslå anpassningar i strategier och arbetssätt. Placeringsort är främst Göteborg men det går även bra att med Stockholm eller Malmö.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • ansvara för att verksamheten ska kunna se och förstå den interna databasen internt genom att utforma visuellt interaktiva och användbara instrumentpaneler med hjälp av datavisualiseringsverktyg
 • omvandla statistik och data till möjligheter och utveckling
 • analysera och presentera databaser på ett pedagogiskt sätt för marknadsavdelningen
 • ingå i en projektgrupp som arbeta med utformandet av ett nytt system och migration av data.


Är du rätt person för tjänsten?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med analysarbete, databashantering och att hantera stora datamängder. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du logisk, analytisk, noggrann och service minded. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom Business Intelligence och GAP-analyser.

Vi söker dig som:
 • har arbetat med Business Intelligence tidigare
 • kan göra GAP-analyser
 • kan göra analyser av data för att kunna utveckla och berika befintliga mässor
 • har varit SPOC gällande datahantering gentemot HQ
 • har varit SPOC gällande datahantering & kvalité gentemot kunder
 • har goda kunskaper gällande databashantering
 • har akademisk examen inom relevant område
 • har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har marknadsföringskunskap sedan tidigare.

Har du några frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken på "Ansök nu". Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ebba Folkesson som är kandidatspecialist i Göteborg på: ebba.folkesson@se.experis.com

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb