Experis söker IT-tekniker till Saab i Linköping

Plats
Linköping
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 17 februari 2022
Ref:
897c06b2-a5ec-4b38-a414-7cbc634a8cf0
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du ute efter nästa utmaning inom IT? Just nu söker vi på Experis dig som har erfarenhet av rollen som IT-tekniker och är intresserad av ett långsiktigt uppdrag med fokus på Priveleged Access Management till Saab i Linköping. Låter det som något för dig? Läs mer om jobbet nedan och varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Nu finns ett riktigt bra tillfälle för dig som har erfarenhet av Windows, AD, PowerShell och skriptning att få ett nytt och spännande jobb via oss på Experis. Vi söker dig med några års erfarenhet av teknikerrollen som kan ingå i ett kompetent team som ansvarar för PAM och jobbar specifikt med produkter från en ledande leverantör inom området. Lösningen implementeras löpande och kommer att supporteras ur ett driftperspektiv. Området kommer att växa.

Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett. Du kommer att bli anställd hos oss på Experis och jobba ute hos vår kund. Uppdragslängden är initialt 12 månader, långsiktigt är tanken att du kommer att bli anställd direkt hos kunden.

Du kommer i tätt samarbete med dina kollegor bland annat att arbeta med:
  • Lösenordshantering
  • Behörighetshantering
  • Konfigurering av certifikat

Vi söker dig som har:
* Gymnasial utbildning
* Minst 2-3 års erfarenhet av en liknande roll
* Erfarenhet av Windows Server
* Erfarenhet av Active Directory
* Erfarenhet av PowerShell/Automation
* Erfarenhet av skriptning
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Svenskt medborgarskap

Meriterande:

* Erfarenhet av Priviledged Access Management
* Erfarenhet av storskaliga IT-miljöer
* Högskoleutbildning inom IT

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Som person är du noggrann, serviceinriktad och engagerad i ditt arbete. Du har erfarenhet av en liknande roll, har en positiv inställning, är driven och vill framåt! Tjänsten utförs på ett säkerhetsklassat område vilket innebär att vi kommer att göra en registerkontroll och även genomföra en säkerhetsintervju.

Om Experis
Experis är ett ledande konsult- och rekryteringsbolag inom IT. Som konsult hos oss på Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT som matchar din talang och kompetens.

På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Du har en dedikerad konsultchef som ger dig stöttning och alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Att vara konsult hos oss är en chans att utöka ditt nätverk, arbeta med spännande arbetsuppgifter och få många nya trevliga och kompetenta kollegor.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Ellinor Hök via mail, ellinor.hok@se.experis.com.

Ta nästa steg i din karriär med Experis Career Accelerator?
Ta reda på hur du kan höja din kompetens för att nå drömjobbet. När du ansöker till en tjänst hos Experis får du tillgång till vår Career Accelerator som erbjuder kostnadsfria digitala kurser baserat på din aktuella kompetens och framtida ambitioner. Testa din profil och se vad som krävs för att nå dina mål. Läs mer om Experis Career Accelerator .

Liknande jobb

Liknande jobb