Marknadsspecialist till Hasselfors Garden i Örebro

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 14 januari 2022
Stängs
den 9 februari 2022
Ref:
CDC8ADD9-FF8D-4ACC-B733-3849B45CBDC2
Kategori
Marknadsföring
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta i ett internationellt team som växer? Hasselfors Garden i Örebro söker nu en marknadsspecialist!

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du får chansen att påverka och möjliggöra gröna miljöer? I rollen som marknadsspecialist får du vara med och skapa samt genomföra marknadskommunikationsaktiviteter till Landscaping-kunder för Hasselfors Garden i Sverige.

Här erbjuder vi dig en utmanande och givande roll i en internationell verksamhet inom trädgårds- och grönytebranschen. Välkommen till ett specialiserat marknadsföringsteam!

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hasselfors Garden vill vara den bästa partnern och innovationsledaren inomträdgårdsanläggning och grönytor i Sverige. I denna roll får du stärka positionen genom att bygga deras varumärke ytterligare och stödja säljteamet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med marknadsspecialister från andra marknadsområden inom Kekkilä-BVB, som är affärsenheten för Landscaping.

Deras välkända och välrenommerade varumärken är Hasselfors Garden i Sverige, Kekkilä Garden i Finland och BVB Landscaping i Nederländerna.

Urvalet för tjänsten pågår och kan tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marknadsspecialist kommer du främst arbeta med att:
  • Skapa och genomföra kommunikationsplaner och marknadsföringsåtgärder till olika kundsegment inom trädgårdsanläggning och grönytor(t.ex. digital marknadsföring, printannonser, webbseminarier).
  • Utveckla och uppdatera webbplatsen för Landscaping (inklusive SEO-arbete) och sociala medier (med fokus på Linkedin).
  • Skapa innehåll (artiklar och videor) i samarbete med olika partners.
  • Sätta ihop marknadsföringsautomationer genom Salesforce, samt generera leads till försäljning.
  • Stödja försäljningsteamet genom att producera kataloger, flyers, skyltar och presentationer.
  • Stödja återförsäljarna i att skapa olika marknadsföringsåtgärder.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som marknadsspecialist får du jobba med innehållsskapande, marknadsföringskampanjer och skapande av nyhetsbrev. Du får även arbeta med uppdatering och utveckling av webbplatser (inklusive SEO), PR och koordinering av evenemang. Vi ser positivt på om du har erfarenhet inom trädgårds-, landskaps- eller byggbranschen. Bra kommunikations-, samarbets- och projektledningsfärdigheter är centralt för rollen.

Som marknadsspecialist rapporterar du till Senior Manager (marknadsföring) i Finland. Placering för rollen är i Örebro på Hasselfors Gardens kontor, alternativt på distans. Du behöver dock vara på kontoret minst en gång i månaden.

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas i denna roll ser vi att du har flera års erfarenhet inom B2B-marknadsföring och kampanjplanering. Du har även en god förståelse för digital marknadsföring och dess möjligheter att generera leads till försäljning. Du har utmärkt kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på ett kreativt sätt.

Som person är du en riktig lagspelare med ett servicetänk. Du talar och skriver flytande svenska så att du obehindrat kan skapa marknadsföringsinnehåll. Du behärskar dessutom engelska som arbetsspråk för att kommunicera med kollegor.

För den här rollen måste du ha kunskap inom Microsoft Office-verktygen. Du har även erfarenhet av att använda olika marknadsföringsverktyg, så som WordPress, Adobe Photoshop och Salesforce. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av trädgårdsarbete,landskapsarkitektur eller byggindustri.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!